малярияЛьвів’янин помер від екзотичної хвороби. Серце 43-річного бізнесмена, у якого перед новим роком діагностували тропічну малярію, зупинилося в четвер, 3 січня, пише ZAXID.NET. Нагадаємо,  чоловік перебував у Львівській обласній інфекційній лікарні в комі на штучній вентиляції легень. Лікарі тиждень боролися за його життя чоловіка, але стан був дуже важкий.

Бізнесмен 23 грудня повернувся до Львова з Конго, а 27 грудня звернувся до лікарів інфекційної лікарні по допомогу. У нього підвищилася температура, виникли лихоманка, озноб, головний біль, біль в м’язах, слабкість. Лікарі діагностували у нього найважчий вид малярії – тропічну малярію. Невдовзі пацієнт впав у кому, перебував на штучній вентиляції легень. У нього різко погіршилися всі показники і у четвер о 8:40 він помер.


Львовянин умер от экзотической болезни. Сердце 43-летнего бизнесмена, у которого перед новым годом диагностировали тропическую малярию, остановилось в четверг, 3 января, пишет ZAXID.NET. Напомним, мужчина находился в областной инфекционной больнице в коме на искусственной вентиляции легких. Врачи неделю боролись за его жизнь человека, но состояние было очень тяжелое.

Бизнесмен 23 декабря вернулся во Львов из Конго, а 27 декабря обратился к врачам инфекционной больницы за помощью. У него повысилась температура, появились лихорадка, озноб, головная боль, боль в мышцах, слабость. Врачи диагностировали у него тяжелый вид малярии - тропической малярией. Вскоре пациент впал в кому, находился на искусственной вентиляции легких. У него резко ухудшились все показатели и в четверг в 8:40 он умер.