Діти зі Сходу приїдуть до Львова на Різдво.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запросив до Львова дітей учасників бойових дій зі сходу України та дітей загиблих героїв, аби ознайомити їх з традиціями святкування Різдва на Західній Україні.

Впродовж 4 – 8 січня на дітей чекатиме насичена програма, і кожен отримає пам’ятний подарунок про Львів.

"Проїзд, поселення, харчування та всі заплановані розваги для дітей – безкоштовні. Працівники Центру постійно супроводжуватимуть гостей Львова", - розповіли у міськраді.

Окрім святкової Різдвяної вечері, діти відвідають Літургію у церкві та фестиваль "Різдво в Гаю". Також дітей залучать до колядування. А вже 8 січня діти поїдуть додому, отримавши пам’ятні подарунки про Львів.


Дети с Востока приедут во Львов на Рождество.

Об этом сообщили во Львовском горсовете.

Львовский центр предоставления услуг участникам боевых действий пригласил во Львов детей участников боевых действий с востока Украины и детей погибших героев, чтобы познакомить их с традициями празднования Рождества на Западной Украине.

В течение 4-8 января детей ждет насыщенная программа, и каждый получит памятный подарок о Львове.

"Проезд, поселение, питание и все запланированные развлечения для детей - бесплатные. Работники Центра будут постоянно сопровождать гостей Львова", - рассказали в горсовете.