приемная семьяНа Радехівщині дівчинку, позбавлену батьківського піклування, прийняли у сім'ю, де вже виховувалися її рідний брат і сестра. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У селі Полове Радехівського району Львівської області у прийомну сім’ю влаштували на виховання та спільне проживання  дитину, позбавлену батьківського піклування.

Як повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис, у прийомній сім’ї вже виховуються її рідний брат і сестра. Відтак, тепер у сім'ї виховується  четверо дітей, позбавлених батьківського піклування.

Зазначимо, що у Радехівському районі функціонує 3 прийомні сім’ї, в яких виховується 8 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.


На Радеховщине девочку, лишенную родительской опеки, приняли в семью, где уже воспитывались ее родной брат и сестра. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В селе Половое Радеховского района Львовской области в приемную семью устроили на воспитание и совместное проживание ребенка, лишенного родительской опеки.

Как сообщил начальник службы по делам детей Львовской облгосадминистрации Владимир Лис, в приемной семье уже воспитываются ее родные брат и сестра. Теперь в семье воспитывается четверо детей, лишенных родительской опеки.

Отметим, что в Радеховском районе функционирует 3 приемные семьи, в которых воспитывается 8 детей-сирот, детей, лишенных родительской опеки.