убийство, озеро, отдыхЧоловіка, який на березі озера зарізав знайомого, судитимуть на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом органів прокуратури Львівської області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 27-річного жителя Жовківщини, який підозрювався у вчиненні умисного вбивства у одному із сіл Яворівського району 25 червня цього року. Дії зловмисника кваліфіковано за ч.1 ст. 115 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що того дня, близько 20:00, на березі озера зловмисник завдав декілька проникаючих ударів ножем у верхню ділянку грудної клітки 31-річному знайомому та втік з місця злочину. Конфлікт між чоловіками виник раптово під час спільного розпивання спиртних напоїв.

Правоохоронці, за "гарячими слідами" встановили особу правопорушника та місце його перебування. Фігуранта затримали в порядку ст.208 КПК України та посадили під варту.

Обвинувачення у суді підтримуватимуть прокурори Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури.

У разі доведення вини фігурант може потрапити за ґрати на 15 років.


Мужчину, который на берегу озера зарезал знакомого, будут судить на Львовщине. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством органов прокуратуры Львовской области в суд направлено обвинительное заключение в отношении 27-летнего жителя Жолковщины, который подозревался в совершении умышленного убийства в одном из сел Яворовского района 25 июня этого года. Действия злоумышленника квалифицированы по ч.1 ст. 115 УК Украины.

Досудебным расследованием установлено, что в тот день, около 20:00, на берегу озера злоумышленник нанес несколько проникающих ударов ножом в верхнюю область грудной клетки 31-летнему знакомому и скрылся с места преступления. Конфликт между мужчинами возник внезапно во время совместного распития спиртных напитков.

Правоохранители, по "горячим следам" установили личность правонарушителя и место его нахождения. Фигуранта задержали в порядке ст.208 УПК Украины и посадили под стражу.

Обвинение в суде поддерживать прокуроры Яворовского отдела Городокской местной прокуратуры.

В случае доказательства вины фигурант может попасть за решетку на 15 лет.