педофил, Словения, прокуратураНа Жовківщині прокуратурою та працівниками Головного управління Нацполіції Львівщини затримано чоловіка, який розшукувався компетентними органами Словенії за вчинення тяжкого злочину сексуального характеру стосовно дітей. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Під час перевірки інформації щодо можливого переховування на території Жовківщини вказаного громадянина, правоохоронцями встановлено місце його перебування та затримано у порядку ст.582 КПК України. За участі прокурора Червоноградської місцевої прокуратури, ухвалою Жовківського районного суду Львівської області 31 серпня до зловмисника застосовано тимчасовий арешт. Після надходження запиту від правоохоронців Словенії про видачу зазначеної особи прокуратурою буде розпочато процедуру екстрадиції. У своїй країні чоловіка чекає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.


На Жовковщине прокуратурой и сотрудниками Главного управления Нацполиции Львовщины задержан мужчина, который разыскивался компетентными органами Словении за совершение тяжкого преступления сексуального характера в отношении детей. Об этом сообщает прокуратура Львовской области.

Во время проверки информации о возможном укрытия на территории Жовковщины указанного гражданина, правоохранители установили место его нахождения и задержали в порядке ст.582 УПК Украины. С участием прокурора Червоноградской местной прокуратуры, постановлением Жовковского районного суда Львовской области 31 августа к злоумышленнику применен временный арест. После поступления запроса от правоохранителей Словении о выдаче указанного лица прокуратурой будет начата процедура экстрадиции. В своей стране мужчину ждет наказание в виде лишения свободы сроком до 8 лет.