магазин, продавец, ножВ Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, який погрожував ножем та викруткою продавцю магазину. У чоловіка вилучено та скеровано на експертизу кухонний ніж, викрутку та шприц, наповнений безбарвною рідиною. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В поліцію 1 квітня близько 19.40 надійшла інформація про те, що в одному із дрогобицьких магазинів спрацювала "тривожна кнопка". Першими на місце події прибув наряд групи реагування поліції охорони. Правоохоронці затримали у крамниці чоловіка, який поводився неадекватно і порушив режим роботи торгового закладу майже на годину.

Слідчо-оперативна група  Дрогобицького відділу поліції встановила особу зловмисника – раніше судимого 40-річного місцевого мешканця. Як з’ясувалося, чоловік прийшов у магазин, де працювала його 38-річна знайома. Він влаштував сварку, під час якої нецензурно лаявся і погрожував продавцю фізичною розправою, тримаючи в руках ніж та викрутку. Коли ситуація стала загрозливою, її напарниця натиснула "тривожну кнопку".

У зловмисника вилучено та скеровано на експертизу кухонний ніж, викрутку та шприц, наповнений безбарвною рідиною. Його затримано  в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.


В Дрогобыче полицейские задержали злоумышленника, который угрожал ножом и отверткой продавцу магазина. У мужчины изъято и направлено на экспертизу кухонный нож, отвертку и шприц, наполненный бесцветной жидкостью. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В полицию 1 апреля около 19.40 поступила информация о том, что в одном из дрогобычских магазинов сработала "тревожная кнопка". Первыми на место происшествия прибыл наряд группы реагирования полиции охраны. Правоохранители задержали в магазине мужчину, который вел себя неадекватно и нарушил режим работы торгового заведения почти на час.

Следственно-оперативная группа Дрогобычского отдела полиции установила личность злоумышленника - ранее судимого 40-летнего местного жителя. Как выяснилось, мужчина пришел в магазин, где работала его 38-летняя знакомая. Он устроил ссору, во время которой нецензурно ругался и угрожал продавцу физической расправой, держа в руках нож и отвертку. Когда ситуация стала угрожающей, ее напарница нажала "тревожную кнопку".

У злоумышленника изъято и направлено на экспертизу кухонный нож, отвертку и шприц, наполненный бесцветной жидкостью. Он задержан в порядке ст.208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. Открыто уголовное производство по ч.4 ст.296 Уголовного кодекса Украины (хулиганство). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от трех до семи лет. Проводится досудебное расследование.