петиция, дорога, Сокаль-СтояновПетиція щодо капітального ремонту дороги обласного значення Сокаль-Стоянів набрала необхідну кількість голосів. Її передано на розгляд Львівській обласній раді. Про це стало відомо з Єдиної системи місцевих петицій. 

16 січня 2018 року Бишівська сільська рада зареєструвала в Єдиній системі місцевих петицій прохання зробити капітальний ремонт дороги сполученням Сокаль-Стоянів, яка проходить через Сокальський і Радехівський райони та є дорогою обласного значення. Нею користуються жителі близько 25 населених пунктів цих районів.

Як зазначають у сільраді, на сьогоднішній день дорога знаходиться в аварійному стані. Незадовільний стан дороги призвів до:

  • несвоєчасного доїзду служб екстреної допомоги 101, 102,103,104;
  • ускладений доїзд дітей у навчальні заклади;
  • відміни більшості рейсів громадського транспорту;
  • відмова інвесторів проводити свою діяльність;

"Просимо дорогу Сокаль-Стоянів включити в перелік доріг, які підлягають капітальному ремонту у поточному 2018 році", - звернулися автори петиції до Львівської обласної ради.

За два з половиною місяці петиція набрала необхідних 1000 підписів (1006) і передана на розгляд обласній раді. Відповідь має бути оприлюднена не пізніше 15 квітня 2018 року.


Петиция о капитальном ремонте дороги областного значения Сокаль-Стоянов набрала необходимое количество голосов. Она передана на рассмотрение областной рады. Об этом стало известно из Единой системы местных петиций. 

16 января 2018 года Бышевский сельсовет зарегистрировал в Единой системе местных петиций просьбу сделать капитальный ремонт дороги сообщением Сокаль-Стоянов, которая проходит через Сокальский и Радеховский районы и является дорогой областного значения. Ею пользуются жители около 25 населенных пунктов этих районов.

Как отмечают в сельсовете, на сегодняшний день дорога находится в аварийном состоянии. Неудовлетворительное состояние дороги привело к:

  • несвоевременному проезду служб экстренной помощи 101, 102,103,104;
  • осложнению подъезда детей в учебные заведения;
  • отмене большинства рейсов общественного транспорта;
  • отказу инвесторов проводить свою деятельность;

"Просим дорогу Сокаль-Стоянов включить в перечень дорог, подлежащих капитальному ремонту в текущем 2018 году", - обратились авторы петиции во Львовский областной совет.

За два с половиной месяца петиция набрала необходимых 1000 подписей (1006) и передана на рассмотрение областному совету. Ответ должен быть обнародован не позднее 15 апреля 2018 года.