суд, Роман Волынец, студентСтрийський міськрайонний суд Львівської області звільнив від відбування покарання студента "Львівської політехніки", що у лютому 2017 року під час засідання сесії Стрийської міської ради побив заступника мера Романа Волинця. Замість двох років обмеження волі суд призначив йому рік умовно. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Як йдеться у вироку суду, 16 лютого під час засідання сесії обвинувачений спільно з групою невстановлених осіб вимагали винесення на розгляд питання про відставку Романа Волинця. Обвинувачений вдарив заступника мера у голову та виштовхав у коридор, де спільно з іншими "активістами" продовжували його бити.

Медики діагностували у Романа Волинця струс головного мозку, численні садна та синці. У судовому засіданні потерпілий розповів, що на засідання сесії прийшло приблизно 100 людей, які вимагали від нього написати заяву про відставку, зірвали роботу сесії та побили його. На час судового розгляду Роман Волинець немає до обвинуваченого жодних претензій.

У вироку суду вказано, що обвинувачений є студентом першого курсу "Львівської політехніки". Він визнав свою провину та просив суд його суворо не карати. Особи інших нападників слідство не встановило.

Суд визнав обвинуваченого винним у хуліганстві та призначив йому два роки обмеження волі. Однак звільнив від відбування покарання з іспитом терміном один рік.


Стрыйский городской суд Львовской области освободил от отбывания наказания студента "Львовской политехники", что в феврале 2017 во время заседания сессии Стрыйского городского совета побил заместителя мэра Романа Волынца. Вместо двух лет ограничения свободы суд назначил ему год условно. Об этом сообщает ZAXID.NET.

Как говорится в приговоре суда, 16 февраля во время заседания сессии обвиняемый совместно с группой неустановленных лиц требовали вынесения на рассмотрение вопроса об отставке Романа Волынца. Обвиняемый ударил заместителя мэра в голову и вытолкал в коридор, где совместно с другими "активистами" продолжали его избивать.

Медики диагностировали у Романа Волынца сотрясение головного мозга, многочисленные ссадины и синяки. В судебном заседании потерпевший рассказал, что на заседание сессии пришло примерно 100 человек, которые требовали от него написать заявление об отставке, сорвали работу сессии и избили его. Во время судебного разбирательства Роман Волынец к обвиняемому никаких претензий не имел.

В приговоре суда указано, что обвиняемый является студентом первого курса "Львовской политехники". Он признал свою вину и просил суд его строго не наказывать. Личности других нападающих следствие не установило.

Суд признал обвиняемого виновным в хулиганстве и назначил ему два года ограничения свободы. Однако освободил от отбывания наказания с испытанием сроком один год.