На горі Афон у Греції під час сильного снігопаду насмерть замерз православний монах зі Львова. Тіло загиблого знайшли через 12 днів.

16 січня чернець Давид пішов з келії Святого Модеста в монастир Каракал до знайомого. По дорозі він написав повідомлення, що не може дістатися до обителі через сильний снігопад. Після цього зв'язок з ним перервався.

Грецькі рятувальники виявили тіло загиблого 28 січня біля афонського монастиря Філофей. За попередніми висновками, він впав з обриву під час сильного снігопаду і замерз в снігу.

43-річний монах Давид родом зі Львова. Вісім років був послушником у Почаївській лаврі на Тернопільщині. Близько п'яти років тому прийняв постриг і жив на Афоні, повідомляє zaxid.net.


На горе Афон в Греции во время сильного снегопада насмерть замерз православный монах из Львова. Тело погибшего нашли через 12 дней.

16 января монах Давид ушел из кельи Святого Модеста в монастырь Каракал к знакомому. По дороге он написал, что не может добраться до обители из-за сильного снегопада. После этого связь с ним прервалась.

Греческие спасатели обнаружили тело погибшего 28 января у афонского монастыря Филофей. По предварительным данным, он упал с обрыва во время сильного снегопада и замерз в снегу.

43-летний монах Давид родом из Львова. Восемь лет был послушником в Почаевской лавре на Тернопольщине. Около пяти лет назад принял постриг и жил на Афоне, сообщает zaxid.net.