ДТП, пешеходный переход, улица СтрыйскаяУ Львові на вулиці Стрийській 23-річна львів'янка переходила дорогу по пішохідному переході і потрапила під колеса ЗАЗ Sens. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 31 липня близько 10.00 на вулиці Стрийській у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ЗАЗ Sens, 37-річний львів’янин на пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода, 23-річну мешканку Львова. Внаслідок автопригоди жінку із забоями та саднами було доставлено у лікарню. Після надання медичної допомоги вона повернулася додому.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове на улице Стрыйской 23-летняя львовянка переходила дорогу по пешеходному переходу и попала под колеса ЗАЗ Sens. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 31 июля около 10.00 на улице Стрыйской во Львове. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля ЗАЗ Sens, 37-летний львовянин на пешеходном переходе совершил наезд на пешехода, 23-летнюю жительницу Львова. Женщину с ушибами и ссадинами доставили в больницу. После оказания медицинской помощи она вернулась домой.

Правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.