ДТП, автобус, ЯмельняВ Яворівському районі біля в селі Страдч зіткнулися маршрутний автобус та автомобіль. Про це повідомляється у групі "Варта 1"

ДТП сталася приблизно о 6:30. На місці працюють рятувальники, та інші служби. Очевидці кажуть, що всі учасники ДТП живі.

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Страдч, Яворівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Passat, 24-річний мешканець Яворівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з рейсовим автобусом, який курсував за маршрутом Львів – Мальчиці під керуванням 56-річного жителя Яворівського району. На момент ДТП в автобусі перебувало 15 пасажирів. Внаслідок автопригоди за медичною допомогою звернулися обидва водія, а також пасажирка автобуса, 64-річна мешканка Яворівського району. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Яворовском районе в селе Страдч столкнулись маршрутный автобус и автомобиль. Об этом сообщается в группе "Варта 1"

ДТП произошло примерно в 6:30. На месте работают спасатели и другие службы. Очевидцы говорят, что все участники ДТП живы.

Как сообщил отдел коммуникации полиции Львовской области, дорожно-транспортное происшествие произошло в селе Страдч, Яворовского района. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Volkswagen Passat, 24-летний житель Яворовского района, выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с рейсовым автобусом, курсировавшим по маршруту Львов - Мальчицы под управлением 56-летнего жителя Яворовского района. На момент ДТП в автобусе находилось 15 пассажиров. Вследствие ДТП за медицинской помощью обратились оба водителя, а также пассажирка автобуса, 64-летняя жительница Яворовского района. Правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.