буря, упали деревьяСьогодні через сильний вітер впало більше 20 дерев. Зараз комунальні служби працюють, аби прибрати дерева та гілки з проїжджої частини та з хідників. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Так, за даними райдержадміністрацій, дерева впали у Сихівському районі на вул. Скорини, 20, незначних пошкоджень зазнали три автомобілі, які були припарковані неподалік.

У Франківському районі смерека впала біля Франківської районної адміністрації, також на вул. Метрологічній, 14 гілка впала на лінію електропередач та на вул. Науковій, 43а вітром відірвало захист кабелів.

У Залізничному районі дерево впало на проїжджу частину вулиці Рудненській, 6. Також на транспортній зупинці вул. Любінської та І. Виговського відірвався шматок бляхи від будинку. Ніхто не постраждав.

У Шевченківському районі впало 8 дерев за адресами: вул. Бальзака, 5, вул. Золота, 6, вул. Масарика, 18, вул. Мазепи, 23,16,  вул. Корінна, 20, вул. Шевченка, вул. Замарстинівська.

В Личаківському районі впало 5 дерев: одне на вул. Личаківській, 163; на дорозі на Винники та дві туї у сквері "Нижньозелений". Також на вул. Личаківській, 217 одне дерево впало на машину.

У Галицькому районі зафіксовано три падіння дерев: на вул. Мендєлєєва, на вул. Кримській і в парку Івана Франка. Також через пориви сильного вітру є повідомлення про зривання бляхи в деяких будинках.

Окрім того, є повалені дерева та гілки у міських парках.


Сегодня из-за сильного ветра упало более 20 деревьев. Сейчас коммунальные службы работают, чтобы убрать деревья и ветки с проезжей части и с тротуаров. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Так, по данным райгосадминистраций, деревья упали в Сіховском районе на ул. Скорины, 20 незначительные повреждения получили три автомобиля, припаркованные неподалеку.

Во Франковском районе ель упала у Франковской райадминистрации, также на ул. Метрологической, 14 ветка упала на линию электропередач и на ул. Научной, 43а ветром оторвало защиту кабелей.

В Железнодорожном районе дерево упало на проезжую часть улицы Рудненскяа, 6. Также на транспортной остановке ул. Любинской и Выговского оторвался кусок жести от дома. Никто не пострадал.

В Шевченковском районе упало 8 деревьев по адресам: ул. Бальзака, 5, ул. Золота, 6, ул. Масарика, 18, ул. Мазепы, 23,16, ул. Коренная, 20, ул. Шевченко, ул. Замарстиновская.

В Лычаковском районе упало 5 деревьев: одно на ул. Лычаковской, 163; на дороге на Винники и две туи в сквере "Нижнезелений". Также на ул. Лычаковской, 217 одно дерево упало на машину.

В Галицком районе зафиксировано три падения деревьев: на ул. Менделеева, на ул. Крымской и в парке Ивана Франко. Также из-за порывов сильного ветра есть сообщения о срывание жести в некоторых домах.

Кроме того, есть поваленные деревья и ветки в городских парках.