Яворов, военная часть, повесился, самоубийство27-річний військовослужбовець військової частини А-0998, що в Яворові, наклав на себе руки. Його тіло виявили 1 лютого в лісі на околиці міста. Про це повідомляє ZAXID.NET. 

Речниця військової прокуратури Західного регіону Юлія Галущак підтвердила ZAXID.NET цей факт, однак зазначила, що розслідування веде Яворівський відділ поліції та місцева прокуратура.

Як повідомили у військовій прокуратурі, тіло військового знайшли сьогодні вранці в лісосмузі. Загиблий - молодший лейтенант 1991 року народження.

За інформацією місцевого видання Яворів Інфо, офіцер 24-ї ОМБ ім. Короля Данила родом із Черкас, проживав в офіцерському гуртожитку у військовому мікрорайоні Яворова.

На місці всі обставини з'ясовує слідчо-оперативна група та судмедексперт.


27-летний военнослужащий воинской части А-0998, что в Яворове, покончил с собой. Его тело обнаружили 1 февраля в лесу на окраине города. Об этом сообщает ZAXID.NET

Представитель военной прокуратуры Западного региона Юлия Галущак подтвердила ZAXID.NET этот факт, однако отметила, что расследование ведет Яворовский отдел полиции и местная прокуратура.

Как сообщили в военной прокуратуре, тело военного нашли сегодня утром в лесополосе. Погибший - младший лейтенант 1991 года рождения.

По информации местного издания Яворов Инфо, офицер 24-й ОМБ им. Короля Данила родом из Черкасс, проживал в офицерском общежитии в военном микрорайоне Яворова.

На месте все обстоятельства выясняет следственно-оперативная группа и судмедэксперт.