перцовый баллончик, школа №72, СыховУ школі №72 на Сихові старшокласники в одному з кабінетів розпилили перцевий балончик. Дітям викликали швидку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У школі № 72 на Сихові учні 10 класу в одному з кабінетів школи розпилили перцевий балончик. Учні 7 класу, які прийшли на наступний урок, надихались, в них почався кашель, до них викликали медиків. На щастя, жоден з учнів не потребував госпіталізації. Про це повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

"Викликали швидку. Приїхало дві бригади. Учнів оглянули. На щастя, ніхто з них не потребував госпіталізації. Також викликали поліцію та інформували батьків", - зазначила вона.

Обставини події з’ясовують.


В школе №72 на Сыхове старшеклассники в одном из кабинетов распылили перцовый баллончик. Детям визвали скорую. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В школе № 72 на Сыхове ученики 10 класса в одном из кабинетов школы распылили перцовый баллончик. Ученики 7 класса, которые пришли на следующий урок, надышались, у них начался кашель, к ним вызвали медиков. К счастью, ни один из учеников не нуждался в госпитализации. Об этом сообщила начальник управления образования Львовского городского совета Звездная Довганык.

"Вызвали скорую. Приехало две бригады. Учеников осмотрели. К счастью, никто из них не нуждался в госпитализации. Также вызвали полицию и информировали родителей", - отметила она.

Обстоятельства происшествия выясняются.