У 2017 році у Личаківському районі Львова реконструюватимуть одразу декілька вулиць.

Про це повідомили у Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

У міському бюджеті розвитку на 2017 рік передбачено 16,4 млн. гривень на закінчення реконструкції вул. Мечникова (відрізок від вул. Пекарської до вул. Личаківської). Роботи на цій вулиці розпочали наприкінці 2015 року. Загальна вартість робіт становить 86,1 млн. гривень.

У Личаківському районі у першому півріччі 2017 року також планують завершити реконструкцію вул. Богданівської (відрізок від вул. Глинянський Тракт до вул. Золочівської). У бюджеті розвитку міста на ці роботи передбачено понад 3 млн. гривень.

Окрім того, в міському бюджеті розвитку заклали 4,5 млн. гривень на реконструкцію вул. Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної з кільцем розвороту трамвая). На цьому відрізку вулиці планують провести реконструкцію трамвайної колії, інженерних мереж, дорожнього покриття, - повідомляє Tvoemisto.tv.


В 2017 году в Лычаковском районе Львова будут реконструировать сразу несколько улиц.

Об этом сообщили в Департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета.

В городском бюджете развития на 2017 год предусмотрено 16,4 млн. гривен на окончание реконструкции ул. Мечникова (отрезок от ул. Пекарской до ул. Лычаковской). Общая стоимость работ - 86,1 млн грн.

В Лычаковском районе в первом полугодии 2017 года также планируют завершить реконструкцию ул. Богдановской (отрезок от ул. Глинянский Тракт до ул. Золочевской). В бюджете развития города на эти работы предусмотрено более 3 млн. грн.

Кроме того, в городском бюджете развития заложили 4,5 млн. грн. на реконструкцию ул. Лычаковской (от ул. Мечникова до ул. Пасечной с кольцом разворота трамвая). На этом отрезке улицы планируют провести реконструкцию трамвайных путей, инженерных сетей, дорожного покрытия, - сообщает Tvoemisto.tv.