25.06.2020, 11:33

224
Пресслужба ЛМР

Як повідомили у департаменті містобудування, відповідно до рішення виконавчого комітету, у Львові примусово демонтували 5 тимчасових споруд із 17-ти, які не мали відповідних дозвільних документів, решту кіосків власники забрали добровільно. Рішення щодо знесення ще двох павільйонів розглядатимуть цієї п’ятниці на засіданні виконавчого комітету.
[архівне фото, автор: Олександр Мазуренко]
Архівне Фото, Автор: Олександр Мазуренко Завантажити фото

«У роботі також ще 10 тимчасових споруд, уже готуємо рішення на їхній демонтаж. Наразі найбільше рішень про демонтаж тимчасових споруд без дозволів і документів ухвалили щодо павільйонів у Галицькому і Франківському районах. Цікаво, що більшість власників споруд, щодо яких ухвалили рішення про демонтаж, розуміють принципову позицію міської ради і забирають їх самі. Таким чином економлять час, сили, нерви і нам, і собі», — зазначила заступниця директора департаменту містобудування Наталія Алєксєєва.

Нагадаємо, у Львові діяльність тимчасових споруд регулює ухвала «Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова». Відповідно до неї, усі тимчасові споруди, які не внесено у комплексу схему і не мають відповідних дозвільних документів, підлягають демонтажу. Загалом таких у місті близько 300.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/architecture-and-historic-heritage/279871-u-lvovi-demontuvaly-vzhe-17-nezakonnykh-mafiv-bilshist-z-nykh-vlasnyky-zabraly-dobrovilno