На Львівські митниці затримали контрабандиста з комп'ютерами. Про це повідомили у прес-службі Главного управления ДФС України у Львівській області. В зону митного контролю пункту пропуску «Краковець – Корчова» смугою руху «зелений коридор» намагався в'їхати в Україну автомобіль Renault Master під керуванням українця разом з пасажирами.

Під час митного контролю автомобіля в працівників митниці виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. На підставі цього транспортний засіб було скеровано у бокс поглибленого огляду. Там, в його салоні, в порожнинах підлоги виявлено приховані від митного контролю чотири нові ноутбуки Lenovo Ideapad. Доступ до прихованого товару став можливий після застосування технічних засобів.

В своїх поясненнях громадянин зізнався, що приховав їх в порожнинах підлоги та визнав своєю власністю. Також він надав документи згідно з якими їх загальна вартість майже 100 тис. грн. Товар та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.