Кількість абонентів Київстар - фізичних осіб, які обрали контрактне обслуговування, перевищила 1 мільйон. У ТОП-5 міст, жителі яких віддають перевагу контракту, потрапили Київ, Одеса, Дніпро, Кривий Ріг та Львів.

Найбільше нових підключень і переходів на контрактні тарифи протягом місяця було в лютому та березні 2020 року, якщо порівнювати дані останніх 3 років. Але навіть протягом квітня й травня кількість підключень була на досить високому рівні, в порівнянні з аналогічним періодом попередніх років. Адже Київстар запропонував абонентам різні способи переходу на контракт. Не лише у своїх фірмових магазинах, але й в магазинах партнерів: Алло, Мобіжук, Ringo та інших; і дистанційно - через кур'єрську доставку, яка працює по всій Україні.

За останній рік кількість наших контрактних абонентів зросла майже на 40%. Адже ми запропонували дуже вигідні тарифи з більшим обсягом послуг і зручні умови оплати. Крім цього, контракт надійніший для захисту номера та сервісів, які до нього прив’язані: банкінг, соціальні мережі та багато іншого, - коментує Павло Даніман, директор із маркетингу Київстар.

Цікаво, що контрактні абоненти Київстар у порівнянні з клієнтами на передоплаті:

  • значно більше користуються смартфонами та мобільним інтернетом – майже 90% абонентів;
  • використовують у 3 рази більше мобільного інтернету;
  • у 1,5 рази більше говорять в мережі Київстар та у 4 рази більше з абонентами інших операторів;
  • у 2 рази більше дзвонять на номери за кордоном.

Серед переваг контрактних тарифів, які приваблюють клієнтів:можливість користуватися всіма послугами відразу, а оплачувати навіть у наступному місяці; високий рівень захисту SIM-карти та номера від шахраїв; більший обсяг послуг, які включені в тариф без додаткової плати, таких як фіксований інтернет.

Також контрактні абоненти можуть підключити на один рахунок декілька номерів своєї сім'ї та керувати ними. Для цього Київстар запустив тариф "Родина": безлім у мережі, 60 хвилин на інші мережі, 6000 Мб інтернету та безлім більш ніж на 20 додатків: соціальні мережі, месенджери, онлайн карти та інше.

А для абонентів старшого віку, яким потрібні тільки дзвінки, Київстар розробив спеціальний тариф "Дзвінки для батьків". За 60 грн на місяць абоненти отримують безлімітні дзвінки в мережі оператора та можливість дзвонити на номери іншихоператорів за 0,6 грн за хвилину розмови.