У кожного з нас він є. І не має значення, яку релігію ви сповідуєте і чи взагалі вірите у існування Бога. Св. Фома Аквінський: «Ангел-охоронець береже нас від колиски до могили і ніколи не відмовляється від своєї служби».

Поздоровлення з Днем ангела

У нашій країні є хороша традиція поздоровляти близьких та знайомих з Днем ангела. Не забудьте підготувати привітання з днем ангела мамі, брату, сестрі чи іншим членам родини, знайомим та друзям.

В ангелології - науці про походження ангелів - є безліч прикладів допомоги з неба в безнадійних ситуаціях. Крилатий опікун, викликаний молитвою, дає поради та вказівки, як діяти. Виліковує або рятує від біди в надзвичайних ситуаціях. Це допомагає знайти роботу, а також буває, що за дивним збігом обставин це може принести гроші. Він відновлює втрачену любов. Вона потішає самотнього. Веде людину під час подорожі. І завжди доглядає за дітьми. Він справді стежить за безпекою людини, щоб вона не зробила дурну справу, за яку їй буде соромно.

Його пильність також включає захист від нападів інших людей, коли вони хочуть нашкодити. Ангел-хоронитель негайно викликає Архангела Михаїла та всю його армію. Архангел настільки сильний, що може швидко впоратися зі своїм опонентом. Переконання у допомозі божественного посланця діє як ліки для болісної душі. Про цілющу дію молитви до Ангела: «Якби хворі могли відчути присутність Ангела- хоронителя, це принесло б їм велике полегшення. Жоден лікар, медсестра чи друг не мають сили ангелів». Св. Франциск.

Шукаємо підтримку

Часто підтримку Ангела- хоронителя можна знайти в самій молитві, а щоденний контакт з ангелом дозволяє налагодити з ним найбільш інтимну і ніжну розмову. За три дні до свята скажіть улюблені молитви ангелу, якого ви знаєте. Напередодні Різдва придбайте три лілії і поставте їх на стіл, накритий білою тканиною. В той самий день свята запаліть нову білу свічку і погляньте на образ ангела, якого ви вважаєте своїм опікуном. Довіряйте ангелу, говорячи йому з упевненістю про турботи вашого життя. Запаліть пахощі і, як і стародавні священики, тричі обійдіть стіл. Потім сідайте і, вірячи у свої сили, передайте йому всі свої прохання.