Смачна, соковита, поживна і різноманітна піца Луцьк стане відмінною альтернативою для дружньої вечірки, легкого перекусу в офісі, сімейного пікніка і навіть для нежданих гостей. Скориставшись великим онлайн каталогом ресторану Смакі-Макі, можна вибрати піцу на будь-який смак і гаманець. Достаток начинок дозволяє смачно пообідати вегетаріанцеві і любителю м'яса, сироїду і відвідувачеві, який віддає перевагу морепродуктам.

Різноманітність асортименту

Компанія дорожить своєю репутацією і використовуює тільки найякісніші та свіжі продукти, а також перевірені інгредієнти, які користуються популярністю у відвідувачів. В якості начинки використовується запечений лосось, баклажани, помідори і перець, різні види консервованих і свіжих грибів, такі популярні види сирів, як пармезан і фета, моцарелла і дор блю. Завдяки достатку м'ясних начинок, користувачі можуть замовити ситну і соковиту піцу з беконом і куркою, різними видами копчених ковбасок і бужениною. Вишуканості страви додають ароматні соуси, свіжа зелень, оливки і цибулю. Часто додаються яйця, мариновані огірки, часниковий, вершковий або кисло-солодкий соус.

Оригінальні авторські рецепти

Гостра і сирна, вегетаріанська і грибна, м'ясна і рибна піца може бути замовлена в онлайн-режимі і доставлена в найкоротший період часу за вказаною адресою. Відоме і популярне італійське блюдо готується досвідченими майстрами на ресторанному рівні і є справжнім витвором мистецтва. Меню ресторану постійно оновлюється і поповнюється авторськими рецептами, що володіють оригінальним смаком. Для виготовлення продукції установа використовує компоненти тільки від перевірених постачальників, які відрізняються високою якістю і свіжістю.

Акційні пропозиції

Ресторан Смакі-Макі постійно пропонує вигідні акції і бонусні знижки, які дозволяють замовити смачну і якісну їжу за нижчою ціною. Крім того, пропонуються смачні подарунки кожному користувачеві, у якого День народження. Бездоганний сервіс - це один з найголовніших напрямків роботи ресторану. Замовлення будь-якої складності та обсягу доставляються кур'єром, протягом півгодини, за вказаною адресою, а кожна хвилина запізнення компенсується компанією в грошовому еквіваленті.