Будівництво будь-якої споруди складається з декількох основних етапів. Одним з найголовніших вважається розробка спеціального плану, іншими словами – будівельного проекту. Це і являється початком, так званою, першою сходинкою від якої дуже багато залежить, а найголовніше – часто-густо, здоров’я, а то й життя людей, що мешкають у будівлі. Тому якісно проведена будівельна експертиза є тим конче потрібним висновком, який забезпечує надалі максимальну безпеку споруди. Причому безпеку в широкому розумінні. Перевіряється відповідність що до міцності, надійності, а також довговічності конструкції.

Особливості перевірки

Важливим критерієм являється інженерія, безпека експлуатації та енергоефективність. До переліку входять висновки, які вказують на рівень екологічної, епідеміологічної, санітарної безпеки та охорони праці. Важливим чинником вважаються техногенна й пожежна безпека.

Провести досконалу комплексну експертизу проекту допоможуть досвідчені фахівці групи компаній Win Experts. Повний перелік усіх послуг, які пропонуються підприємством, можна розглянути на його сайті. Це дасть можливість більш конкретно зрозуміти, на що звертається особлива увага при проходженні такого вкрай важливого та відповідального етапу.

Як оформити заявку?

Скориставшись інтернет-ресурсом надається змога замовити експертну оцінку в зручному онлайн форматі. Для цього потрібно зайти на сайт компанії та заповнити відповідної форми запропоновану заявку, яку там розміщено. Уважні менеджери одразу ж дадуть відповідь та в разі згоди на співпрацю, з’ясувавши необхідні деталі по телефону, запустять усі потрібні процеси.

Більше інформації доступно отримати на тому ж порталі або у компетентних співробітників фірми. Зв’язок здійснюється у зручному для клієнта форматі. Це робиться за допомогою електронної пошти, телефона або безпосередньо в офісі при особистій бесіді. Необхідні контактні дані та адреса офісу розміщено у відповідному розділі.

Попередню вартість потрібних послуг можна дізнатися завдяки онлайн опитуванню. Для цього треба перейти в розділ «Ціни» та покроково виконати усі дії, що пропонуються. Доступна як комплексна експертиза, так і окремі напрямки. Замовити її надається можливість, знаходячись у будь-якому регіоні країни. Справу буде виконано швидко, гарантовано якісно та відповідально.