Щороку все більша кількість українських громадян присвячує своє дозвілля подорожам, чи йде мова про тривалі поїздки під час відпустки або короткі виїзди на вихідні. Напрямки подорожей обираються найрізноманітніші, оскільки сьогодні для відвідування відкриті практично всі країни планети, а не тільки різні місцевості України. Однак проблема вибору постає не тільки при визначенні маршруту, а й при виборі туристичного агентства, в якому можна придбати путівки. Тому що самодіяльний туризм в наші дні складна і небезпечна справа, яка підходить для людей,які «живуть» туризмом і належно до цього підготовлені.. Серед численних в Україні турагентств, однією з кращих організацій з повним правом вважається ціла мережа туристичних компаній "Поїхали з нами" у Львові.

«Поїхали з нами»: весь світ перед вами

Мережа ця досить масштабна не тільки вітчизняними, а й за міжнародними обсягами. Сьогодні вона включає вже 237 офісів, що діють в 66 українських містах. За 12 років активної діяльності завдяки мережі в поїздки вирушило майже 800 000 клієнтів. Це найбільший показник по країні. Компанія надає громадянам всі різновиди туристичних і супутніх їм послуг, вважається найбільш надійним партнером в цій сфері, адже дає гарантії повернення туристам коштів, що для нашої країни є поки унікальним випадком.

Крім того, аргументами на користь вибору саме цієї фірми виступають: 1. Широкий вибір турів всіх цінових категорій. 2. Особисте знайомство фахівців мережі з країнами, готелями і видами транспорту, які пропонуються клієнтам. 3. Надання покупцям турів максимально докладної й абсолютно точної інформації про всі аспекти запропонованої поїздки і особливостям країни (якщо мова про подорож за кордон).

Велика фотогалерея, яка представлена на сайті мережі, дає повне уявлення про умови проживання при покупці того чи іншого туру, про можливі розваги і всих інших важливих для клієнта нюансах. Знати про особливості та звичаї країни, до якої ви зібрались, дуже важливо, оскільки це допоможе уникнути багатьох проблем, які можуть виникнути через брак важливої інформації.

В компанії діє власна програма лояльності,що значно полегшує покупцям турів фінансовий тягар.