Ніхто не може встояти перед солодкою свіжою випічкою, ні діти, ні навіть дорослі. Доповнити чашку ароматної кави або міцного чаю можна горішками зі згущеним вареним молоком, які приготують в пекарні Donuts Bar. Досить відвідати інтернет-ресурс https://donutsbar.com.ua/shop/horishky-z-zhushchen та зробити онлайн-заявку, не залишаючи своє робоче місце або затишний будинок. Смачний і ніжний десерт готується з пісочного тіста і звареного згущеного молока, яке служить в якості начинки. Горішки, вагою по п'ятнадцять грам, можна замовляти поштучно в будь-якій кількості.

Бездоганний сервіс і якість продукції

Компанія Donuts Bar приймає щоденні замовлення на доставку своєї продукції, що робить послугу приємною, швидкою і зручною. Замовлення можна сформувати на офіційному ресурсі підприємства або в одній з груп популярних соціальних мереж. Це може бути Фейсбук або Інстаграм. Перевагою пекарні є висока якість продукції, оригінальні рецепти і вишуканий смак, а також бездоганна свіжість випічки і екологічні натуральні продукти, які відповідають всім необхідним сертифікаційним вимогам. Це:

  • -якісне борошно вищого сорту;
  • -свіжі натуральні яйця з фермерських господарств;
  • -натуральні джеми і молочні продукти;
  • -сертіфіцірованний натуральний шоколад.

Варто відзначити, що доставка продукції відбувається в день замовлення, в найкоротший період часу, без вихідних днів, якщо замовник проживає в межах міста Львова. Крім того, є можливість самостійного отримання продукції в денний час. Якщо вартість вашої заявки буде вище двохсот сімдесяти гривень, то замовлення буде доставлений абсолютно безкоштовно.

Акційні пропозиції і знижки

Пекарня Donuts Bar постійно пропонує своїм замовникам найрізноманітніші бонусні пакети, акційні пропозиції та подарунки. Якщо ви опублікуєте креативну фотографію з зображенням пончиків на офіційній сторінці компанії в Інстаграм, то можете взяти участь в конкурсі на кращий знімок і отримати безкоштовну коробочку смачного сучасного десерту, який прийшов до нас з Америки. Це одні з п'ятнадцяти видів ніжних і різноманітних донатсів з найрізноманітнішими начинками. Зефір і шоколад, горіхове праліне і джем з чорної смородини, банани і лісові ягоди, рафаелло і вишня - це лише невеликий перелік інгредієнтів, які використовуються для приготування незвичайного ніжного десерту. Донатси часто замовляють на різні урочистості, корпоративи та дитячі свята.