Уявімо ситуацію, що ви відправляєтеся на перше побачення або скоро відбудеться день народження подруги. Ситуація спрощується, якщо ви знаєте смаки дівчини. У цьому випадку на допомогу прийде доставка квітів, яку можна замовити через інтернет-магазин. Консультанти-флористи допоможуть замовити квіти, зібрати красиву, оригінальну, наповнену сенсом квіткову композицію.

Квіти, які завжди залишаються в моді

  • Троянди. Що б не говорили, троянди завжди залишаються найпопулярнішим сортом. Вони виручають на дні народження, весілля та інші заходи. Різноманітна колірна гамма дозволяє догодити навіть тим, хто скептично налаштований щодо цієї квітки. Якщо ви зупинитеся на білому, пудровому відтінку бутонів - точно не прогадаєте. Дівчата віддають перевагу саме цим відтінкам в нинішньому сезоні.
  • Тюльпани. Забудьте про радянські тюльпани червоного кольору і подивіться як багато новинок з'явилося на квітковому ринку за останні роки. Очі розбігаються не тільки від різноманіття кольору, але і форм тюльпанів. Особливо привабливо виглядають піоновидні тюльпани з пухнастими пелюстками. Букет тюльпанів відмінно підходить для першого побачення, вони добре стоять у воді й будуть радувати свою господарку не менше ніж тиждень.
  • Ромашки. Сподобаються романтичним, мрійливим натурам, які люблять простоту та природність.
  • Лілії. Ефектна за своєю красою квітка, але підійде не кожній дівчині. Перше, що відлякує - її агресивний аромат. Тримати такий букет в кімнаті може бути навіть небезпечно. Тому краще використовувати окремі бутони для квіткової композиції або поставити букет біля відчиненого вікна.
  • Гербери. Зовнішнім виглядом нагадують ромашку, тільки в цікавішому варіанті. Перевага гербер - в їх різноманітній палітрі. Стрункі, елегантні, підійдуть жінкам будь-якого віку і з будь-якого приводу.
  • Іриси. Часто недооцінена квітка, яка володіє унікальною красою, безневинним, чистим видом. Так, букет з ірисів не володіє пишнотою і не вражає ефектними розмірами, зате такий букет точно відрізняється оригінальністю і не часто зустрінеш в руках дівчини.
  • Півонії. Останні роки ця квітка має найбільшу популярність. Пишні, великі бутони не залишать байдужою жодну дівчину. Такий букет виглядає витончено, водночас дуже ошатно, святково.
  • Ранункулюс. Нагадує троянду в більш ніжному вигляді. Флористи часто використовують цей сорт для складання різних композицій.
  • Еустома. Довго стоїть у воді не втрачаючи свій первозданний вигляд, а великий букет з цих квітів виглядає вишукано й ошатно. Безумовно сподобається дівчатам, які обирають незвичайні сорти рослин.

Доставити квіти у Львові зможе компанія UFL, де ви знайдете усі вище перераховані сорти, та багато іншого. Тут ви зможете обрати саме той букет, який підходить вашій обраниці.