В умовах пандемії варто вміти себе захистити. Медичні маски допомагають зменшити швидкість поширення вірусу, Але одноразові захисні маски потребують зміни кожні кілька годин. Це не дуже вигідно весь час постійно купляти нові й нові. Саме тому актуальніше купити багаторазову. Багаторазова захисна маска - це стильний аксесуар. Вона має зручну форму, не натирає та дозволяє легше дихати, від неї не пріє обличчя.

Правильно підібрана захисна маска має прилягати до обличчя, закривати ніс, рот та нижню частину обличчя. Найкраще, якщо тканинні маски шиються з еластичного трикотажу. Вони затримують до 99% біологічних часточок, захищають від бруду та пилу та допоможуть вам нарешті позбутись звички торкатися носа та рота. Тканинні маски довго служать, за ними легко доглядати. Головне, не носити маску вологою. У такому випадку її треба негайно випрати в мильному розчині, а згодом випрасувати. Бажано аби у вас були дві багаторазові маски. Одна має бути на зміну. Чудово було б якби раз на два дні її прали, не рідше.

Які захисні маски зараз популярні?

Кожен з нас хоче виглядати стильно, тому часто використовують багаторазові захисні маски з візерунками та малюнками. Для дітей зазвичай вибирають з мультяшними героями чи супергероями, для дорослих - з написом, з візерунком чи вишивкою, бісерними прикрасами та наклеєними малюнками. Також популярні однотонні кольорові маски.

Чому ми вам про це все говоримо? Бо скоро великдень та День вишиванки. Будь-хто в ці дні захоче виглядати колоритно та яскраво.

Для того аби виглядати стильно в ці свята та виділитися з натовпу, інтернет-магазин “Галичанка” пропонує вам ряд тематичних вишитих масок, які підійдуть, як дитині, так і дорослому. Більшість з цих масок підійдуть до вишиванки чи патріотичного вбрання. Ви будете виглядати оригінально. На сайті завжди доступний широкий вибір таких масок. Продукція є ексклюзивною та брендовою. Її легко можна комбінувати з різним одягом не лише до свята, а й в будні. Вони підійдуть до будь-якого гардеробу та стилю. У нас є моделі з класичним українським орнаментом, з петриківським розписом, тризубом та жовто-блакитним прапором.

Словом краще один раз побачити тут - https://galychanka.com.ua/zahisn-maski.Безумовно, що каталог великий, ціни демократичні. Тому будемо раді замовленню в інтернет-магазині Galychanka.

Окрім того, Galychanka пропонує виготовлення брендованих масок на замовлення. Такі маски чудово підійдуть колективу як великих, так і невеликих компаній. Ці маски двошарові, мають чіткий виразний малюнок на однотонному тлі. Назва вашого бренду буде виділятися на самій масці. Умови замовлення шукайте на сайті. Гарних свят!