Про мандрівки Фунтика можна прочитати у трьох частинах — «Невловимий Фунтик», «Фунтик і вусата тітка», «Фунтик і там і сям». Кожна книга — цікава пригода, яку дитині легко запам'ятати й розповісти згодом своїм друзям, про що було написано в новенькій книжці.

Пригоди Фунтика купити — врятувати поросятка від жадібної Беладонни: бідолашне поросятко потерпає від знущань пихатої тітоньки, яка змушувала його жебракувати. Фунтик розповідав сумну історію про будинок для трьох поросяток, а за це брав монети. Серію Пригоди Фунтика купити варто для того, щоб спостерігати, як добрий дядечко Мокус знайшов маленького Фунтика й забрав із собою. Письменник Валерій Шульжук засуджує шахрайство Беладонни, тому вона завжди опиняється на крок позаду від команди циркових артистів. Фунтик мав добре серце й отримав вчасно допомогу.

Пригоди Фунтика купити для читання з дітьми: викриваємо план Фокстрота та Беладонни

Для артиста важливо мати надійний засіб пересування. У дядечка Мокуса й Бамбіно був автомобіль, та у найбільш невідповідний момент автівка «захотіла підкріпитися». На маленькій бензоколонці з гойдалками на друзів вже чекала засідка.

Пригоди Фунтика купити другу частину серії «Фунтик і вусата тітка» українською: вона розповідає про пастку, яку приготував начальник поліції, два детективи та Беладонна. Щоб досягти успіху, їм потрібно було:

  1. Зробити так, щоб навколо не було жодної бензозаправки.
  2. Замаскуватися. Мокус, бегемот Шоколад, Бамбіно та Фунтик знали в обличчя детективів та тітоньку, тому грим — єдиний вихід.
  3. Вмовити Добера й Пінчера не псувати план операції.

У третій частині серії «Пригоди Фунтика» — «Фунтик і там і сям», Беладонні довелося купити смітник.Одного разу її гроші плавали у болоті, а потім їх вкрали, на Беладонну скоїли напад. Жіночка хизувалася своїм мільйоном на кожному кроці, і втратила його.

Пригоди Фунтика купити - прочитати про новий бізнес Беладонни. Смітник став «театральною сценою» для дурників, які платили гроші за нереальний скарб. Поряд із нею опиняться родина генерала Прибамбаса, кожен хотів отримати свою частку. У всіх епізодах шахрайка та її помічники обманювали людей, не замислюючись, яка може бути ціна таких дій, тому Фунтику пощастило втекти.

Видавництво Школа допоможе маленьким читачам познайомитися з поросятком завдяки виданням з яскравими малюнками й текстом, надрукованим зручним для читання шрифтом. Його історія не залишить байдужими ні дорослих, ні малих книголюбів, після читання можна поміркувати з дітлахами та обговорювати позитивні й негативні вчинки різних учасників історії. На сайті видавництва всі охочі можуть переглянути ціни на кожну з трьох книг, які можуть періодично знижуватися. Для найменших книголюбів Видавничий дім «Школа» пропонує широкий вибір дитячої розвивальної та художньої літератури. Та в інтернет-магазині можна придбати цікаві видання для різного віку, а головне — відшукати книжечку, яка сподобається тим, хто полюбляє історії про тварин, пригоди дітлахів, поезії, фантастичні мандрівки тощо. Доставка в межах України безкоштовна при замовленні від 400 грн.