Коли за одним столом збираються друзі, саме час замовляти суші. Коли намічається свято в офісі, зустріч подружок або романтичний вечір, саме час замовляти суші. Це практично універсальне частування для будь-якої приємної події. Потрібно всього лише визначитися зі своїми смаковими уподобаннями, щоб при нагоді швидко оформити замовлення. Як і всюди, суші в Івано-Франківську користуються величезною популярністю. Тут їх люблять діти і дорослі, студенти та люди зі статусом. Це не дивно, адже суші відрізняються просто приголомшливим збалансованим смаком і неймовірною зовнішньою привабливістю.

Що стосується Івано-Франківська, тут можна замовити чудові, приготовані з найсвіжіших продуктів суші в одному з ресторанів японської кухні. Хоча подібні страви сьогодні роблять на замовлення і багато інших закладів. Деякі пропонують суші в комплекті з піцою, інші готові надіслати страви японської кухні на умовах кейтерингу. У будь-якому випадку це цілком прийнятний і майже традиційний для міста формат частування - делікатний і приємний в усіх відношеннях.

Смачно, корисно, естетично

Напевно, найбільше в суші людей приваблює дуже гарна подача. Дійсно, кожна така страва є справжнім витвором кулінарного мистецтва. Та й сам антураж, створений навколо традицій японської кухні, теж дуже приваблює українських гурманів. Не дарма разом з суші і ролами подають традиційні соуси, маринований імбир, васабі і звичайно палички. Це додає моменту урочистості і робить трапезу ще більш вишуканою. Ймовірно, це одна з причин, чому страви японської кухні так обожнюють жінки.

Безумовно, популярними суші робить їх чудове багатство смаків. Це ціла палітра, в якій можна розрізнити гострі, солодкі, солоні і кислі нотки. Таким чином смакові рецептори буквально вибухають від насолоди, подаючи в мозок сигнали «хочу ще». Мабуть, потрібно відзначити і корисність подібних страв. Звичайно, в складі суші морепродуктів не так багато. До того ж вони нажаль не першої свіжості, як це буває в справжніх японських ресторанах. І все ж отримати певну дозу йоду і омега-3 тут цілком можливо.