Перш за все, ролети повинні візуально вписуватися в інтер'єр. Вдало підібрані ролети - це ефектне оформлення вікон і в той же час важливий елемент декору кімнати. Спальня повинна створювати правильний настрій, тому що це місце, де ми відпочиваємо і заспокоюємось. Якщо вас зацікавили тканинні ролети ціна у Львові на них досить доступна. Відвідати сайт і вибрати відповідну модель ви можете прямо зараз.

Чому саме ролети для спальні?

Вони призначені для захисту від постійного світла і цікавих сусідів. Їх декоративні цінності неможливо переоцінити. Модні ролети можуть повністю змінити інтер'єр, прикрашаючи не тільки вікна, але і всю кімнату. Таке драпірування - це оригінальне художнє оформлення вікна. Краще вибирати ролети з натуральних тканин, наприклад, льону або бавовни.

У спальні повинні бути ідеальні умови для досягнення тиші і спокою, і їх створюють штори в приглушених тонах. Ролети можуть успішно замінити традиційні штори та гардини. У них також є певна перевага - вони поглинають набагато менше пилу, тому є найкращим вибором в будинках, де живуть ті, що страждають алергією.

Стиль спальні

Ролети є не тільки функціональними елементами дизайну інтер'єру, але і яскравою його прикрасою. Завдяки їх широкому асортименту, ви можете легко знайти моделі, які підійдуть до будь-якого типу інтер'єру.

В даний час найбільш модним видом є римські штори. Вони відрізняються від традиційних тим, що матеріал не намотується на рулон, а складається в гармошку, створюючи оригінальний декор. У спальнях, оформлених в провансальському, англійському та сільському стилі, римські штори є хітом протягом багатьох сезонів! Прикрашене ними вікно більше не потребує ніяких інших прикрас.

Ролети цього типу в сільському або традиційному стилі добре виглядають з квітковим мотивом, картатим, з додаванням смуг, оборок або бантів. В гламурній спальні ролети можуть бути прикрашені блискучими кристалами.

Стильні гламурні жалюзі привнесуть в вашу спальню дихання розкоші. Повний простоти і функціональності скандинавський стиль в спальні вимагає римських ролетів в бежевих, сірих або графітових відтінках, які принесуть порядок і гармонію.

Спальня і вибір ролет

Здавалося б, ролети в спальні призначені перш за все для ефективного придушення доступу світла і повного затемнення інтер'єру, оскільки такі умови найкраще підходять для засипання. В цьому випадку краще всього вибрати ролети з щільної тканини або щільного переплетення темного кольору. Такий матеріал відмінно підійде, якщо спальню використовують тільки для сну вночі. Однак, якщо члени домогосподарства звикли читати в ліжку протягом дня, шторка затемнення не буде кращим вибором, оскільки вона повністю позбавляє читача доступу до денного світла.