Активний відпочинок сьогодні знаходиться в тренді у всіх вікових категорій. Сім'ї з дітьми та молодіжні компанії, люди пенсійного віку та студенти хочуть провести свою відпустку яскраво і емоційно, запам'ятавши ці дні і години на весь наступний рік, щоб потім продовжити свої подорожі. Забронювати сплави по Дністру Тернопіль можна на офіційному інтернет-ресурсі туристичної компанії AtomTravel. Команда цього агентства розробила багато унікальних маршрутів по мальовничих місцях Дністра.

Особливості одноденного маршруту

У каталозі компанії пропонуються тури від одного до чотирьох днів. Маршрут Іване-Золоте – Заліщики розрахований на один день і рекомендується новачкам, які ніколи раніше не брали участь у подібних заходах. Такий маршрут є унікальним для проведення сімейного вихідного дня. Ваш шлях буде пролягати через мальовничі місця і дивовижні природні ландшафти. Під час подорожі кожен учасник зможе відобразити побачену красу у власних фотографіях, зроблених під час сплаву. Це унікальні види Заліщицького півострова і відвідування Джуринського водоспаду, в якому можна буде освіжитися.

Хто може відправитися в сплав

Одноденний сплав не вимагає великої фізичної підготовки і особливих зусиль, в ньому можуть брати участь люди різних поколінь і діти молодшого віку. На комфортабельних автобусах групи доставляються з Тернополя до Джуринського водоспаду, а потім у місто Дністер. Після стандартного сніданку починається безпосередній сплав по річці на катамаранах. Важливо відзначити, що з усіма учасниками проводиться обов'язковий інструктаж з техніки безпеки, а також розповідаються основи веслування і правила поведінки на воді.

Різноманітність маршрутів і пропозицій

Будь-який обраний тур можна забронювати заздалегідь, попередньо ознайомившись з подробицями його проведення. Таким чином, можна запланувати проведення вихідних днів або майбутніх свят однією дружною компанією або сім'єю. Туристичне агентство AtomTravel організовує унікальні оглядові екскурсії по печерах, походи і джип-тури, а також корпоративи та корпоративні вечірки. Крім того, компанія може запропонувати екскурсійні маршрути по туристичному Тернополю і області, групові та індивідуальні, піші та автобусні, відвідування каньйону і відомих заповідників Червона гора, Хмельницька стінка і багатьох інших унікальних місць.