Персні являються символом нескінченності: натхнення, почуттів, емоцій тощо. Кожен може доповнити його власними характеристиками. На сайті SILVA у наявності різноманітні срібні каблучки по доступній ціні. Продукція відрізняється високою якістю, довговічністю, надійністю та гарним видом. Ви точно знайдете підходящий варіант. При необхідності консультанти завжди на зв’язку, відповідають на всі питання, допоможуть з вибором.

Визначення розміру

Каблучки відповідають стандартним розмірам, який можливо визначити самостійно:

  • взяти кільце зі свого асортименту та подивитися який розмір на ньому вказаний;

  • за допомогою лінійки виміряти діаметр кільця всередині;

  • зробити процес за допомогою спеціальних таблиць, які можна знайти в інтернеті;

  • обернути ниткою палець так, щоб вона була трохи вільною, відзначити точки дотику, виміряти відрізок, порівняти з таблицями;

  • окрім нитки можна скористатися тонким папером.

серебряные кольца

Не варто робити заміри вранці, у час сильної спеки, після фізичного навантаження або перельоту, оскільки пальці можуть набрякати, розмір буде неправильний.

Щоб підібрати срібні каблучки достатньо зайти на сайт, обрати модель, яка сподобалася, натиснути кнопку «купити», оформити замовлення. Ми рекомендуємо користуватися фільтрами, завдяки яким легше підібрати необхідний варіант. Гарантуємо якісне обслуговування, доступні ціни, індивідуальний підхід до кожного покупця, безкоштовні консультації.

Чому ми кращі

В інтернеті дуже багато пропозицій покупки каблучки. Недосвідчений клієнт може розгубитися, обрати компанію за слоганом та цінами, не прочитавши навіть відгуки. Ми рекомендуємо ретельно обирати магазин, читати відгуки, розмовляти з консультантами, дивитися, скільки компанія працює на даному ринку. Вирішивши зробити покупку, ви повинні довіряти продавцю, адже перераховуєте йому достатню кількість коштів. Також треба просити сертифікати якості, уточнювати умови повернення чи обміну.

Ми надаємо документальні підтвердження, гарантуємо обмін чи повернення, якщо не пройшло двох тижнів та збережена бирка. Доставлення відбувається у будь-яку точку України за вказаною адресою.

Якщо ви хочете купити срібну прикрасу, зверніть свою увагу на наш магазин. Ми постійно на зв’язку, завжди раді новим замовникам, пропонуємо великий вибір за демократичними цінами. Ви точно залишитеся задоволені співпрацею з нашою компанією.