Цистерни - це конкретні контейнери закритого типу, призначені для транспортування та зберігання рідких, газоподібних та порошкоподібних речовин. Їх найчастіше виготовляють із сталі, алюмінієвих сплавів, нержавіючої сталі та пластику.

Цистерни можуть бути різних форм і розмірів. Конструкція передбачає кріплення контейнера до шасі стандартних вантажних автомобілів.

Якщо ви не знаєте, який вид моделі автоцистерни буде найбільш підходящим, зверніться у компанію «Everlast» на сайті http://everlast.ua/ua/. Цей виробник автоцистерн вважається лідером в області продажу напівпричепів-цистерн для харчових продуктів (молоковози, масловоза, водовози і т.д.), а також напівпричепів-цистерн для хімічних продуктів. Авторитетність компанії підтверджується відгуками клієнтів. Вам буде надана гарантія, що підтверджує якість і безпеку.

Додаткове обладнання:

  • датчики заповнення;
  • пристрої контролю температури та тиску;
  • система опалення та охолодження.

Особливості

Контейнери можуть бути або не бути теплоізольованими. Теплоізольовані моделі призначені для перевезення на великі відстані. Транспортні засоби з ізоляційним шаром не залежать від температурних умов.

Доступні такі типи цистерн:

  • для нафтопродуктів - використовуються для транспортування різних видів палива - бензину та дизеля. Крім того, автоцистерни додатково мають розподільник палива, вузол подачі палива та лічильник;
  • для рідких газів - використовуються для транспортування та зберігання пропану, бутану та технічних сумішей;
  • для сипучих матеріалів - перевозять цемент, мінеральні порошки, гіпс, вапно. Матеріал вивантажують через люки, встановлені на дні контейнера;
  • для бакалійних товарів - використовують для транспортування молока, спирту, соняшникової олії, цукру та борошна.

Зверніть увагу на технічні та корисні особливості цистерн при покупці оптимального варіанту, який би відповідав вашим очікуванням.

Зверніться у компанію «Everlast» і ви отримаєте повну інформацію про транспортний засіб, технічні характеристики та спосіб оплати. Ця фірма дбає про безпеку клієнтів, працює для забезпечення комфорту при виборі транспортного засобу та укладанні угод. Перед тим як купувати автоцистерну, потрібно визначити для себе її параметри. Також рекомендується враховувати, що ви плануєте перевозити у ній. Природно, важливу роль грає адекватна ціна, акуратна експлуатація та придатність до ремонту.