Послуги високоякісного автоперевезення набувають особливої ​​актуальності тоді, коли необхідно оперативно доставити вантажний об'єкт за місцем призначення у повній цілості всіх його внутрішніх і зовнішніх особливостей. Діад Логистик - це солідна компанія, яка пропонує зацікавленим клієнтам значний спектр транспортно-експедиційних, логістичних та складських послуг.

Переваги допомоги логістичного оператора

Практична вигода співпраці з компанією полягає в:

  • комплексному підході до оптимізації складської логістики;
  • несенні повної матеріальної відповідальності у відношенні товару на збереженні;
  • неухильному дотриманні правил безпеки при магістральних вантажоперевезеннях;
  • використанні інноваційних технологій при наданні послуг крос-докінгу;
  • бережний доставці товару до розподільних центрів торгових мереж.

Крім безпосередньо перевезення висококваліфіковані фахівці компанії регулярно доставляють збірні вантажі, траки і контейнери, а також проводять численні операції по митному очищенню і вантажному оформленню. Страхування вантажів в поєднанні з відмінним складським сервісом супроводжується процедурами відповідального зберігання, фулфілмента і консолідації об'єктів. Фахівці займаються ретельним пошуком і перевіркою постачальників в комплексі з трекингом, який забезпечується в формі повсюдного відстеження вантажних об'єктів.

Особливості професійного супроводу

Мультимодальні перевезення вдається здійснювати шляхом подолання величезних відстаней після складання найбільш сприятливого шляху пересування з чітким зазначенням оптимальних маршрутних точок. Завдяки послугам професійних перевізників компанії вдається істотно знизити логістичні витрати разом з високою маневреністю доставки. Фахівцями забезпечується чудова система експедиції з здійсненням повного контролю вантажів під час проходження. Перевезення супроводжуються використанням перевірених маршрутів.

Сучасні вантажні автомобілі, мінівени і малотоннажні машини зі значною місткістю складають основу просторого автопарку. Завдяки зусиллям досвідчених водіїв вдається перевозити великовагові вантажні об'єкти, які захищені від ушкодження під час перевезень. Міжнародні та внутрішні автомобільні вантажоперевезення характеризуються використанням швидкісних засобів респектабельного підприємства, завдяки якому гарантується максимально безпечне і оперативне транспортування!