Прибирання стосується практично кожної з людини. Для очищення використовують різноманітну побутову хімію. Тим не менш, продукція відрізняється за складом. Тож як розрізнити професійну та побутову хімію Glutoclean від Pufas, та як правильно вибрати засіб для очищення брудної поверхні?

Чистка - іноді легка, а іноді складна

Багато хто думає, що він знає все про прибирання. Зрештою, не проблема придбати загальнодоступну хімічну речовину. У цьому немає нічого поганого, якщо мова йде про підтримку чистоти в домі. Однак важко уявити використання в таких місцях, як лікарні, школи, ресторани, готелі, склади, громадські туалети, майстерні чи торгові центри, недостатньо ефективні засоби для чищення. Це місця, де щодня проходять десятки, сотні і навіть тисячі людей. Використання побутової хімії, яка працює в домашніх умовах, є недостатнім для бруду на таких великих просторах.

Зробіть розвідку

Перш ніж переходити від слів до діла і починати прибирати, подумайте, з якою поверхнею ви маєте справу. У цьому випадку добре визначити розміри та типи поверхонь, які ви будете піддавати процесу очищення. А побутова хімія Glutoclean в інтернет-магазині вам допоможе обрати правильні засоби. Ще один аспект стосується місця прибирання. Найпростішою буде квартира або будинок, а комерційні приміщення, такі як магазини, прибирати складніше. Однак найбільших зусиль під час прибирання потребують лікарні, школи та майстерні. Це місця, які відвідує натовп людей, що генерує багато бруду за короткий час, а деякі з них очистити надзвичайно важко.

Побутова хімія Glutoclean та професійні очищувачі

Хімічна промисловість дуже велика. Багато виробників, наприклад, Pufas, якому належить торгова марка Glutoclean, мають у своїх пропозиціях різні засоби для різних видів бруду. Найчастіше виділяють категорію побутової хімії та професійних чистячих засобів. Хоча продукти з обох категорій призначені для одного і того ж, тобто очищення, але на практиці вони суттєво відрізняються.

Миючі засоби, які використовуються в будинках, - це побутова хімія. Ці препарати є досить сильними, щоб впоратися з брудом, з яким люди мають справу щодня вдома. У будинках не потрібні дуже сильні засоби, оскільки там обмежена кількість людей. Інтенсивне прибирання або часта дезінфекція не потрібна.

Громадські місця та промислові зали, через ступінь і тип бруду, що там присутній, та розмір цих приміщень потребують більш сильних та швидкодіючих препаратів, тобто професійної хімії. В деяких місцях її використовують в обов’язковому порядку. Кожен роботодавець повинен дбати про місце, де працюють робітники, адже завдяки цьому їх робота може бути ефективнішою. На жаль, не всі можуть однозначно сказати, чи потрібна їм побутова хімія чи професійні чистячі засоби. Щоб схилитися до однієї з цих категорій, добре ознайомитись з їх характеристиками та відмінностями.

Концентрація

Існує багато відмінностей між професійною та побутовою хімією. Перша основна відмінність - концентрація. Професійні засоби для чищення - це сильні концентрати, які потребують відповідного розведення. Через високу концентрацію продукту - при приготуванні робочого розчину використовується набагато менше препарату, ніж у випадку з побутовою хімією, що дуже економічно. Сильні концентрати дозволяють видалити навіть старий бруд. Концентрат можна розводити в різній мірі, в залежності від типу та інтенсивності забруднень. Для щоденного миття, наприклад, достатньо розведення 1:100, тоді як для дуже важкого забруднення та ретельного миття використовується концентрований продукт 1:10 або 1:20.