Вже давно мрієте про вишиванку? Хочете купити недорогу, але стильну, розкішну, дуже модну і красиву вишиванку виконану унікальним видом шиття, що має назву: петриківський розпис"? Відвідайте інтернет-магазин Народний дім «Україна». На цьому унікальному інтернет-ресурсі, зібрано у великкій кількості різноманітні речі народної творчості. З усіх куточків країни. Є багато різноманітних товарів, разного способу вжитку. У великому асортименті представлені унікальні книги. Посуд. Прикраси в етнічному, українському стилі. Національний одяг і багато інших вишуканих, унікальних товарів які вражають відвідувачів своєю самобутністю і красою.

Етнічний стиль

Давно мрієте купити одяг в етнічному стилі? Хочете вибрати для себе і всієї своєї родини вподобаний одяг, наприклад вишиванку прямого силуету, яка відмінно сяде по фігурі і легко доповнить ваш сучасний народний стиль в одязі? Переходьте на ресурс і вибирайте будь-який вподобаний товар, представлений в каталозі за цінами виробника. На сайті в електронному каталозі також представлені керамічні вироби ручної роботи. Сувеніри зроблені в різних регіонах України. Ексклюзивні товари, які ви не знайдете більше ні на одному сайті конкурентів.

І на свята і у будні

Заходьте на ресурс. Знайомтеся з великим асортиментом всіляких товарів безпосередньо від виробника, який вже давно займається народною творчістю.

Стильні і модні жіночі та чоловічі сорочки, сукні. Національний одяг. Все це заворожує погляд відвідувачів сайту. Адже українські вишиванки споконвіку вважаються своєрідними оберегами, для тих, хто їх носить. Ще предки носили різні вишиванки в будні і на свята. Вважалося, що вишиванки вишиті активним кольором життя - червоними нитками, наповнюють людину енергією свята. А в пост слід надягати вишиванки вишиті білими, коричневими, чорними кольорами ниток.