Шукаєте автомобіль в прокат на вигідних умовах? Тоді варто звернутись у компанію EGCars, де для вас знайдеться кращий варіант по вигідній ціні. Більше інформації про послуги можна знайти на сайті https://egcars.com.ua/. Якщо у вас виникли труднощі з вибором транспортного засобу, тоді можна проконсультуватись із менеджером компанії по телефону.

Умови надання авто в прокат

Основними умовами взяття в оренду машини являється вік особи, який не повинен перевищувати 21 рік, а також стаж водіння не менше двох років. Для оренди авто слід пред’явити паспорт, який засвідчує особу та водійське посвідчення. Оплатити послуги за прокат машини можна банківською картою готівкою або банківським переказом.

При підписанні договору клієнтом підписується документ та вноситься оплата прокату авто і блокується депозит (франшиза) на картці клієнта. Сума депозиту буде залежати від обраної марки автомобіля. Фінанси блокуються на той період, в який планується користування орендованим авто. Після того, якщо машина буде повернена і будуть виконані усі умови підписаного договору, кошти розблоковуються.

Особливості оренди машин у компанії EGCars

Взяти авто у прокат та повернути його можна тільки у робочий час. Можна взяти та повернути машину безкоштовно у межах того чи іншого міста, де ви плануєте скористатись послугами. На сьогоднішній день компанія EGCars пропонує взяти напрокат транспортний засіб у таких містах України, як Ужгород, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Чернівці, Мукачево, Хмельницький. Вартість послуг за межами вказаних міст або в неробочий час буде розраховуватись менеджером в кожному випадку індивідуально.

Тариф на один день дає право використовувати машину протягом 24 годин. Якщо термін підвищиться, то стягується подальший одноденний тариф в повній платі. Мінімально можна взяти авто на 24 години, а при поверненні раніше буде виконано перерахунок плати згідно діючих тарифів. Забронювати потрібний автомобіль обраної марки можна на сайті компанії через заповнення форми бронювання або відправити повідомлення на e-mail.

Технічно справні та чисті автомобілі в оренду

Авто передається в чистому вигляді із паливом. Кожна машина має запасне колесо, балонний ключ, дорожній набір з аптечкою, тросом, вогнегасником, рукавичками, знаком аварійної зупинки. Усі автомобілі компанії перебуваються в ідеальному технічному стані, що підтверджується регулярним технічним обслуговуванням на якісних станціях техобслуговування. Крім цього проводиться діагностика після кожного тривалого терміну прокату.

Якщо раптом ваша орендована машина вийде з ладу, потрібно відразу зв’язатись із менеджером і повідомити про проблему. Менеджер дасть консультацію про подальші дії та допоможе у телефонному режимі зробити усе необхідне. Якщо проблему не вдасться вирішити самостійно, то до клієнта приїде представник компанії і надасть підмінне авто для таких випадків. Служба підтримки компанії EGCars працює цілодобово кожного дня навіть на вихідних.