Любите поласувати найпопулярнішою італійською стравою? Бажаєте насолодитися смачним ланчем, обідом або вечерею, та не хочете марнувати час на приготування їжі? Тоді є дуже вигідне рішення – пропонуємо замовити піцу на дровах, приготовану професійними піцайоло за вашим улюбленим рецептом з свіжих і високоякісних продуктів.

Все, що вам знадобиться – це обрати склад страви і зробити замовлення. Швидка доставка піци у Львові від «La П’єц» допоможе вам в будь-якій ситуації втамувати голод, влаштувати дитяче свято зі смаколиками або дружню вечірку з переглядом футболу чи художнього фільму, нагодувати гостей, на яких ви не чекали або пригостити бізнес-партнерів під час важливих перемовин.

Зверніть увагу – в «La П’єц» піца готується в справжній дров’яній печі, виключно досвідченими піцайоло. Для приготування будь-якого рецепту з запропонованого асортименту використовуються високоякісне борошно, найсвіжіше м’ясо, риба, овочі (свіжі, консервовані), фрукти. Додатково до улюбленої піци ви можете замовити смачні салати, соуси, напої.

Яку піцу можна замовити в «La П’єц»?

Щоб доставка піци у Львові від «La П’єц» повністю задовольняла потреби кожного клієнта, на вибір пропонуються найбільш популярні різновиди італійської страви:

  • м’ясні або рибні;
  • вегетаріанські;
  • солодкі;
  • сирні;
  • з копченостями;
  • з грибами або з баклажанами.

Є фірмова піца «La П’єц», до складу якої входять делікатесна італійська шинка «Прошуто» та класична шинка, копчені баварські ковбаски і ковбаса «Салямі», витончений сир «Моцарела». Також ви можете обрати ситну піцу «Цезаріо», яка готується з курячим м’ясом, перепелиними яйцями, свіжими томатами, сирами «Пармезан» і «Моцарела», хрустким листям салату та вершковим соусом.

Для поціновувачів солодких страв є рецепт піци «Дольче», яка готується з додаванням бананів і груші, шоколадного крему «Нутелла», сиру «Моцарела», цукрової пудри і фруктового топінгу. Якщо ви бажаєте пригоститися сирною піцею, то обирайте «Кальцоне аль Форно» чи «Кватро Формаджі».

У разі, якщо жоден з запропонованих рецептів вас не влаштовує, скористайтеся можливістю отримати піцу на дровах зі складом, який ви обираєте самостійно. Для цього відкрийте опис піци з найбільш відповідним до вашого смаку рецептом та додайте будь-які інгредієнти з доступних на сторінці. Це можуть бути м’ясо, риба, овочі, гриби, ананаси, шинка, сири, копченості, соуси.

Як довго чекати на піцу від «La П’єц»?

Запропонована у «La П’єц» доставка піци у Львові здійснюється в максимально стислі терміни. Після підтвердження вашого замовлення починається приготування страви, яке займає не більш 7-10 хвилин. В залежності від адреси кур’єрська доставка здійснюється від 29 до 59 хвилин. Тому ваше замовлення потрапляє до вас дуже швидко, і ви без зайвих витрат часу та грошей отримуєте теплу, ароматну італійську піцу на дровах зі хрусткою скоринкою.