Завдяки сервісу покупок і доставки товару BringerUA, тепер можна купувати продукцію будь-якого виробника по всьому світу. Компанія надає комплексне рішення всіх додаткових питань, які виникають в процесі вибору, оформлення і доставки товару. Замовити товари в польщі стало дуже просто і доступно. Досить скористатися великим онлайн - каталогом, щоб вибрати необхідний напрям і оформити онлайн - заявку. На сайті сервісу BringerUA зібрані найпопулярніші і затребувані онлайн -майданчики і інтернет - магазини всього світу, в тому числі у Польщі.

Асортимент сервісу BringerUA

Каталог сервісу містить всі основні розділи: техніка та електроніка, спортивні товари і все для активного відпочинку, одяг для дорослих і дитячі товари, а також взуття, косметика та аксесуари. Крім того, тут можна замовити музичні інструменти і господарські товари для дачі, запчастини для автомобілів, домашню апаратуру і домашній декор. Процес покупки проходить швидко і доступно. Необхідно скопіювати опис обраної позиції, вставити в заявку і відправити. Весь процес покупки і оформлення проходить без замовника, в супроводі фахівця компанії.

Перевага сервісної компанії та її пріоритети

Популярність польських товарів пояснюється адекватним співвідношенням високої якості продукції та їх ціновою політикою. Сервіс доставки не обмежує можливості потенційного покупця у виборі асортименту та пропонує вигідну десятипроцентну комісію за надані послуги, а також мінімальний транспортний тариф. Компанія гарантує надійне збереження замовлень і їх зберігання у власних складських приміщеннях, терміном до двох тижнів. Весь процес оформлення і доставки замовлення до остаточної точки в Україні триває в межах десяти днів.

Користуємося програмою лояльності

Компанія BringerUA постійно покращує і розширює власний сервіс, пропонуючи різні програми лояльності, про які можна дізнатися на офіційному порталі bringer.com.ua, в розділі «Послуги та тарифи». Зареєстрований користувач сервісу отримує десять відсотків бонусів на свій особистий рахунок, за кожну сплачену послугу. Поповнення нараховується у вигляді поінтів, де один поінт має еквівалент одного долара і використовується для подальшої оплати комісійних зборів. Крім того, оплачувати послуги сервісу можна через термінал, інтернет або готівкою у відділенні банку. Більш детально дізнатися про процес оформлення заявки, гарантії клієнта і його можливості, можна на інтернет - порталі компанії BringerUA.