Щоб бути в тренді, сучасна людина повинна бути в курсі всіх новин. Завдяки інтернет-порталу https://parlament.ua/ , з подібним завданням не важко впоратися. Інформаційний ресурс постійно оновлюється і поповнюється свіжими даними з усієї території України. Для оптимізації пошуку і економії часового ресурсу, рекомендується використовувати доступний алгоритм. Досить вибрати відповідний розділ і отримати повний перелік доступної інформації. Це можуть бути не тільки новини та інтерв'ю з унікальними особистостями, а й публікації блогерів на злободенні теми, думки фахівців з яких-небудь затребуваних питань.

Прогрес України в роботі з МВФ

Однією з останніх публікацій порталу стала новина про те, що в Україні, на даний момент, вже йде робота спеціальної комісії від МВФ, яка може переглянути програму кредитування. На брифінгу, який пройшов в Києві, голова Національного Банку висловив надію, що буде досягнуто значного прогресу в цих відносинах. Україна ще не втратила шанси на отримання чергового фінансового траншу за програмою stand-by. Кирило Шевченко зазначив, що для цього були зроблені важливі кроки з боку українського парламенту. Це проект закону про діяльність банків, затвердження бюджету і коригування деяких законодавчих пунктів.

Отримуємо нову професію

Якщо ви зареєструвалися в центрі зайнятості міста Києва і не можете знайти відповідну роботу, то у вас є всі шанси потрапити на навчальні курси та отримати затребувану спеціальність в області IT-бізнесу. Важливо відзначити, що на весь період навчання, який не повинен перевищувати шести місяців, за вами буде зберігатися допомога по безробіттю. Критерієм для навчання є обов'язкова реєстрація в центрі зайнятості. Після завершення навчального процесу, роботодавець гарантовано забезпечить випускників прийнятною роботою з оплатою праці в розмірі двох мінімальних зарплат.

Як буде продовжений експеримент

Подібні заходи, за словами Ігоря Петрашко, є системною роботою профільних міністерств, спрямованою на максимальне збільшення зайнятості населення і на допомогу жителям нашої країни в пошуку гідної роботи. Цей проект є пілотним, він буде поширений на інші українські міста, якщо покаже позитивні результати.