Источник фото: tlum.ru

Легендарна серія LEGO Duplo – це ряд цікавих ігор і сюжетів для найменших шанувальників LEGO, адже ці конструктори розроблені спеціально для діток від 2 років. Якість, естетична привабливість і абсолютна безпечність усіх елементів, – у цих наборах чудове все.

Особливості серії LEGO Duplo: якість, безпека, розміри деталей

До серії Duplo розробники LEGO застосовують найбільш суворі стандарти якості й безпеки, адже цими наборами гратиметься малеча вже з 2 років. Саме тому в них не передбачено мілких деталей, які теоретично малюк може проковтнути, а також гострих кутиків, об які він може поранитися.

Екологічна безпека

Конструктори LEGO вироблені з пластику ABS. Цей матеріал дуже міцний, а тому не постраждає від найсуворіших випробувань, і абсолютно безпечний для дитини і для навколишнього середовища в цілому.

У деталях LEGO Duplo немає клею. Розробники врахували, що в 2-3 роки малюк активно знайомиться з навколишнім світом і пробує найрізноманітніші предмети на смак. Через це використання клеїв для виготовлення іграшок становить потенційну небезпеку, і виробник відмовився від них.

Складність задач і гри

Починаючи з 2 років, малюки починають намагатися складати різні частинки у якесь одне гармонійне ціле. Але за умови, що процес складання буде доступним і зрозумілим. Набори LEGO Duplo мають достатньо крупні деталі, і складаються вони досить легко (пам’ятайте, що все відносно, і те, що «досить легко» для вас, може бути цікавою і не такою вже й простою задачею для дитини).

Розмаїття наборів для хлопчиків та дівчаток

У серії LEGO Duplo більше 40 найрізноманітніших ігор, і кожна – на окрему й цікаву тему. Серед них є більш «хлопчачі», а є і більш «дівчачі» набори. Та варто зазначити, що майже всі вони цілком можуть бути цікаві для малят обох статей.

Набори для хлопчиків

Якщо ви шукаєте набір LEGO Duplo для хлопчика, зверніть увагу на ігри з машинками – «Автомобіль для раллі», «Машинки-трансформери», «Поліцейський мотоцикл», «Повітряна гонка», «Трактор», «Вантажівка» тощо. Якщо малюку подобається щось будувати, зверніть увагу на набори «Моя перша залізниця», «Мій перший будівельний майданчик». Якщо ваш хлопчик уявляє себе справжнім рятівником, потіште його набором «Поліція», «Пожежна служба». А для любителів усього казкового й давнього можна придбати набір «Лицарський турнір» чи «Візит Пітера Пена».

Набори для дівчаток

Для справжньої принцеси LEGO Duplo створили набори «Принцеси Діснею», із героїнями улюблених мультиків вашої малечі. Якщо вашій дівчинці до вподоби більш сучасна атмосфера гри, зверніть увагу на набори «Friends». Також чудово доповнять гру набори «Стайні», «Іграшковий будиночок» та інші.

Джерело: https://besmart.ua/ru/299-konstruktor-lego