Коли актуальним є питання про термінове будівництво будівлі для підприємницької діяльності, бізнесменам найчастіше пропонується будівництво швидкомонтованих будинків. Ангар з сендвіч-панелей стає оптимальним варіантом, тому що ця технологія - єдина на сьогоднішній день, здатна задовольнити вимоги по швидкості будівництва.

Жодна інша існуюча технологія не дозволить побудувати повноцінний ангар, який відповідає всім вимогам, за 1 місяць, на відміну від швидке за технології. Швидкість будівництва - головна перевага каркасної методики.

Плюси і мінуси будівництва швидкомонтованих ангару

Висока швидкість будівництва - не єдиний плюс даної технології. Більш того, вона дозволяє за найкоротший термін побудувати високоякісне будівлю, що повністю відповідає всім вимогам експлуатації і безпеки. А так як такий ангар не рахується капітальним будівництвом, не з'являться проблеми зі збором і погодженням документації.

До додаткових плюсів каркасної технології відноситься:

  • простота монтажу. Монтаж передбачає складання об'єкта з готових, раніше вироблених металоконструкцій і сендвіч-панелей. Така робота може виконуватися невеликою будівельної бригадою і не вимагає оренди важкої вантажопідйомної техніки. При цьому монтаж може виконуватися в будь-який час року незалежно від погодних умов;

  • відповідність усім вимогам експлуатації. Швидкомонтуємий ангар відповідає вимогам звукоізоляції, теплоізоляції. Він може бути забезпечений будь-яким видом комунікацій, які потрібні для зручної експлуатації будівлі;

  • можливість економії на фундаменті.

Більш докладно про технологію можна дізнатися на сайті zdorovklimat.com.ua.

Важливою перевагою будівництва стає мобільність будівлі. Наприклад, при необхідності перенести будівлю, це можна зробити досить просто. Будівлю можна розібрати, перевезти і знову зібрати в зручному місці. Конструкція дозволяє виконувати кілька разів процес збирання-розбирання.

Однак важливо розуміти, що технологія має мінуси:

  • відносно невеликий термін експлуатації - до 50 років. При правильній експлуатації термін може бути продовжений на 10-20 років;

  • нестійкість матеріалу до великих фізичних навантажень;

  • не рекомендується використовувати в регіонах з ймовірністю землетрусу.

З огляду на всі переваги і недоліки швидкомонтованих ангарів, очевидна актуальність використання даної технології будівництва. На сьогоднішній день це найпопулярніша методика, яка використовується сучасними підприємцями. Висока швидкість монтажу і можливість економії роблять швидкобудуюємі ангари кращим варіантом з усіх існуючих.