Завдяки якісній продукції, що являє собою неповторний світ гармонії та вроди, компанія Avon давно завоювала численних прихильників. Стати її співробітником - означає бути не тільки в курсі усіх новинок на ринку парфумів та косметичної продукції. Надзвичайний товар, що дарує красу і молодість, завжди можна буде мати у своїй колекції, та ще й за доволі достойними знижками.

Перший крок

Сучасні технології дозволяють зараз дуже просто здійснити свої мрії. Також реєстрація в ейвоні можлива онлайн. Достатньо заповнити, розміщену на сайті компанії відповідну форму і відправити її, натиснувши кнопку «Відправити заявку». Обов’язковими даними, що потребують точності, являються у формі власні прізвище, ім’я та по батькові, а також номер телефону, за яким планується зв’язок з офіційними представниками Avon.

Подальша реєстрація

Повноцінним співробітником компанії кожен бажаючий може стати після офіційної реєстрації. На даний час існує два основних її види. За умовами одного з них потрібно повністю вказати особисті паспортні дані.

Запис може відбутися ще й за іншою формою, а саме, задекларованими лише датою народження та місцем проживання. В обох випадках обов’язково потрібно вказати контактні номери телефону. Бажано мати Інтернет-складову, тобто електронну пошту.

Оплата

Формат реєстрації за паспортними даними передбачає відстрочку платежу, що дає можливість робити замовлення наперед не тільки для себе, а й для вдячних клієнтів.

Відстрочка оплати відсутня, якщо запис відбувається за іншою формою, а саме, вказаними лише датою народження та місцем проживання. В цьому випадку пропонується 2 варіанти платежу за замовлений товар.

Використовується достатньо популярний останнім часом вид, так званий, «Накладний платіж». Це означає, що платити за дорогоцінну продукцію треба буде при її отриманні. Зазвичай, такі операції Avon проводить з відомою логістичною компанією «Нова пошта».

Пропонується ще один варіант – оплата одразу. Завдяки цій послузі є можливість скористатися он-лайн платежем, карткою або здійснити відповідні операції через банк.

У будь-якому випадку пряме співробітництво з відомою компанією обіцяє добрячі бонуси та має значні переваги.