Власники мийок для автомобілів, як і іншого виду бізнесу, можуть зіткнутися з виникненням фінансових проблем, обумовлених недостатнім потоком клієнтів на об'єкті. Вирішити проблему досить просто - в цьому може допомогти сучасна система автоматизації бізнесу шляхом підключення спеціального сервісу.

Сучасний сервіс CRM для автомийки дозволяє відкрити перед клієнтами велику кількість можливостей. В результаті значно підвищиться рівень їх обслуговування і вони не будуть звертатися до конкурентів.

Переваги використання сервісу

Кожен клієнт зможе записатися на потрібний час для миття автомобіля віддалено, а тому зможе заощадити цінний час. Сервіс приймає всі вхідні заявки в автоматичному режимі, що дозволяє мінімізувати будь-які технічні збої. Після прийому заявки сервіс інформує про неї оператора.

Адміністратор перевіряє заявку, схвалює її або вносить зміни. При цьому він може зв'язатися з клієнтом і уточнити будь-які нюанси. Щоб клієнт не забув про час запису, сервіс автоматично інформує його шляхом особистого повідомлення на мобільний телефон.

Технічні особливості сервісу

Сервіс дозволяє підвищити рівень довіри клієнтів, адже пропонує їм повністю прозорі умови для співпраці з відсутністю будь-яких додаткових платежів. Кожен клієнт може скористатися сервісом в будь-який зручний для себе час, адже він працює цілодобово.

Великою перевагою є те, що клієнти можуть створювати особисті кабінети і стежити за своїми заявками, отримуючи можливість оптимізувати особисті витрати і заощаджувати бюджет. Особливо це актуально для корпоративних клієнтів, які мають в своєму парку велику кількість транспортних засобів, що вимагають регулярного технічного обслуговування та клінінгу.

Налаштування сервісу

Перевагою є те, що сервіс оптимізації має простий інтерфейс, а тому він доступний для кожного користувача, незалежно від ступеня його знань. Також кожен користувач може самостійно адаптувати сервіс під особисті потреби, що зробить його використання ще зручнішим.

В результаті використання спеціального сервісу оптимізації можна помітити позитивні результати вже через кілька тижнів після підключення. Тому придбання даного продукту є доцільною фінансовою інвестицією, що дозволяє в подальшому заощадити значну частину бюджету підприємства.