Технічний паспорт будинку являється важливим документом, який засвідчує усі відомості про той чи інший об'єкт. Тут вказуються такі дані, як площа, місце розташування, технічна характеристика з описом інженерних систем та інших особливостей. Щоб такий документ був оформлений швидко, вірно, професійно, слід скористатись послугами кваліфікованих фахівців компанії «КИЇВСЬКЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ».

Швидке та якісне оформлення паспорту будинку

Звернувшись до КБТІ кожен може розраховувати на професійну консультацію та допомогу у вирішенні різних питань, пов'язаних із інвентаризацією нерухомого майна. Компанія пропонує ефективні варіанти вирішення питань будь-якого рівня складності, що стосуються нерухомісті по всій території країни. Якщо вам потрібно терміново оформити паспорт будинку, тоді за справу візьмуться справжні професіонали, які швидко та якісно вирішать вашу проблему.

Компанія КБТІ пропонує мінімальні строки, низький рівень вартості послуг, можливість виклику фахівця по необхідній адресі. Можлива доставка кур'єром документів при необхідності, а також є можливість оформити замовлення в телефонному режимі. Спеціалісти готові взятись за термінові замовлення, виконавши їх максимально якісно та професійно, притримуючись вимог та інтересів кожного свого клієнта.

Замовлення техпаспорта на будинок

Щоб замовити виготовлення такого документу потрібно спочатку зв'язатись із спеціалістом по телефону або зустрітись в офісі для обговорення усіх деталей та важливих моментів. Далі проводиться аналітика технічних показників нерухомого майна, узгоджується ціна послуг, проводиться технічна інвентаризація та надаються потрібні документи. Потім виготовляється технічний парспорт з подальшою доставкою чи видачею клієнту в строки від 1 до 7 днів.