Експертна оцінка житлової нерухомості: квартир, будинків, кімнат

Чи потрібна Вам експертна грошова оцінка житлової нерухомості вирішувати Вам! Але Ми вирішили більш детально розглянути цю послугу, так сказати роздивитись під прискіпливим поглядом експерта. Що такого особливого в цій послузі? Чому вона нам потрібна в еру технологій і автоматизації? Чому програмне забезпечення не визначить точної оціночної вартості квартири чи житлового будинку?

Із цими всіма питаннями, ми звернулися до компанії «Хорив», що проводить експертне оцінювання нерухомого майна в Україні, та отримали більше відомостей щодо такої цікавої роботи.

Коли потрібна експертна оцінка житлової нерухомості? Чому оцінку житла не можливо автоматизувати?

Експертна оцінка житлової нерухомості найчастіше використовується при розділі майна або при укладення договору купівлі-продажу. Рідше така робота використовується в бухгалтерії та страхування. Також є популярною для укладення іпотечного договору, пред’явлення в посольстві, при вирішенні соціальних і економічних, фінансових проблем та завдань.

Чому не можна визначити ринкову вартість квартири чи житлового будинку за допомогою якоїсь програми? Чому не можна автоматизувати таку послугу? Тут все досить просто. Із нерухомістю як із людиною, тобто суспільством. Кожна людина, кожен громадянин України, світу є унікальним індивідуумом. Сьогодні якості та праця однієї людини оцінюються в один мільйон доларів США, а завтра ця людина буде мати нижчу цінність, а можливо і вищу – це важко спрогнозувати! Так із нерухомістю. Є тисячі квартири, але кожна із них унікальна. Сьогодні в будинку побудуть відкриють унікальний заклад: салон, ресторан, магазин тощо. І вартість нерухомості в цьому будинку зросте в рази, що призведе до дорожчання квартир в такому будинку. Кожен об’єкт нерухомості має свою певну кількість унікальних параметрів, що може врахувати тільки експерт, а ніяк не програмне забезпечення.

Вам потрібна експертна оцінка житлової нерухомості і Ви не знаєте що робити?

Вам потрібна експертна оцінка житлової нерухомості: квартири або будинку? Все дуже просто. Підготуйте копії документів на нерухоме майно. Копії можуть бути у вигляді цифрових файлів, можливо у вигляді фото на вашому мобільному телефоні. Надішліть або надайте документи в оціночну компанію «Хорив» і домовтесь про терміни виконання. Все, Ваша робота буде виконана в найближчий час.

Більше подробиць щодо умов проведення експертної оцінки квартири http://ua.khoriv.kiev.ua/nezalezhna-ocinka/ocinka-kvartyry/ на ось цій сторінці.