Вирішили відсвяткувати день народження або іншу значну подію вдома, але не знаєте, як усе влаштувати? Щоб не метушитися та не червоніти на святі, треба заздалегідь продумати всі деталі. Як створити бажану атмосферу, що подати до столу та чим розважити гостей, ми вам зараз розкажемо.

Тематична вечірка запам’ятається надовго

Якщо ви хочете здивувати гостей, намагайтеся не зациклюватися на традиційних форматах. Запропонуйте друзям зануритися в епоху стародавньої України, влаштувати вечірку в стилі американських фільмів або мілітарі. Якщо на святі буде дрес-код, повідомте запрошеним про це заздалегідь. Не забудьте підібрати відповідний музичний супровід, який допоможе створити запальну атмосферу танців або стане відмінним фоном для спілкування.

Важливу роль грає також оформлення приміщення, в якому запланований захід. Повітряні кулі, свічки, аромалампи, текстиль, м’які подушки, квіти — не обмежуйте свою фантазію!

Продумайте частування

Для проведення багатолюдної вечірки не радимо вибирати складні та важкі для шлунку страви. Краще зупинити вибір на легких салатах, канапе, сирній і м’ясній нарізках, овочевих закусках, мініролах, фруктах і солодощах. Під час вибору алкоголю враховуйте вподобання ваших гостей. Страви з меню також мають гармонійно поєднуватися з обраними міцними напоями. Не забудьте про тих, хто не вживає алкоголь. На святі мають бути й безалкогольні напої.

Солодкий стіл довірте професіоналам

Приготування десерту радимо довірити майстрам. Тим більше вибрати та замовити кондитерські вироби у Львові за привабливою ціною з доставкою в будь-який куточок міста — не проблема. Перейдіть за посиланням https://mavkacake.com/ і оберіть для вашого столу торти, тістечка, круасани, макарони, еклери та інші солодощі.

Кондитерські вироби Mavka заворожують смаком з першого шматочка. В асортименті — ласощі, вироблені за традиційною рецептурою приготування, а також вишукані авторські десерти. Ви можете бути впевнені в якості продукції. Для випікання тортів використовуються лише найкращі та натуральні інгредієнти: справжня мигдалева мука, свіжі вершки, яйця, фрукти та ягоди. Технологія виготовлення не передбачає використання штучних барвників, ароматизаторів і консервантів. Також не хвилюйтеся про умови й терміни зберігання. Усі торти та тістечка випікаються безпосередньо перед відправленням замовнику.

Розваги, щоб ніхто не нудьгував

Пам’ятайте, що головне завдання організатора — не дати нудьгувати запрошеним, тому сміливо експериментуйте з настільними іграми (стратегії, логічні, фінансові), запропонуйте інтелектуальну розвагу (наприклад, квест), запросіть аніматора, пограйте в «Мафію» або «Крокодила». Не забудьте влаштувати професійну фотосесію з використанням веселої атрибутики: перук, картонних вусів, солом’яних капелюхів, окулярів та інших кумедних аксесуарів.

Пам’ятні сюрпризи для гостей

Приємно усвідомлювати, що гості з доброю посмішкою згадуватимуть вашу вечірку. Подякувати присутнім за відмінно проведений час можна пам’ятними дрібничками. Замовте для кожного магніт на холодильник з фотографією, веселі значки, мило ручної роботи, коробочки монпансьє або мармеладу в цукрі. З таким приємним бонусом-сувеніром кожен з гостей принесе додому частинку вашого свята.

Бажаємо незабутніх емоцій і відмінного настрою!