На думку дизайнерів, яке багато в чому підтверджується оцінками представників сучасного суспільства, сьогодні золоті сережки виступають одним з найбільш популярних варіантів ювелірних прикрас. Підвищений попит повною мірою пояснюється універсальністю вироби. Простими словами, сережки з дорогоцінного металу можна використовувати в комплекті з практично будь-яким одягом. Вони вдало доповнять, як повсякденний, так і святковий образ. Головне – правильно підібрати модель.

Як це зробити? Відповіді можна знайти на сайті simya.com.ua. Тут пропонується детальна інформація щодо секретів вибору коштовностей. Плюс, на сторінках спеціалізованого ресурсу пропонується значний обсяг корисної інформації з багатьох сфер життя сучасної людини, яка допоможе знайти конструктивні відповіді.

Секрети правильного вибору моделі

Дизайнери рекомендують відштовхуватися від того, де саме будуть використовуватися золоті сережки:

  1. Для створення ділового образу. Тут немає місця великим ювелірним прикрасам, навіть, за умови, що в компанії відсутній дрес-код. В ідеалі, орієнтуватися на невеликі моделі, які не привертають до себе багато уваги.
  2. На вечірку. А в цьому випадку, навпаки, чим більше блиску, тим краще. Багато каменів і масивність виконання – вдалий варіант, який повинен гармоніювати з обраним виглядом.
  3. В повсякденному житті. Тут є сенс приділити увагу практичності. Зокрема, мова йде про застібку. Вона повинна витримувати механічне навантаження і не піддаватися деформацій.

Увага на овал обличчя

Панночкам з круглим лицем дизайнери рекомендують придбати порівняно невеликі сережки витягнутої форми. Відмінне рішення – купити комплект з кулоном для створення завершеного образу. Дівчатам з витягнутою формою обличчя є сенс подумати про використання масивних сережок, які допоможуть візуально скоректувати зовнішність. Маленькі «гвіздочки» без прикрас або з одним невеликим каменем – універсальне рішення, яке підійде всім панночкам.

Особливості вартості

Тут все залежить від типу виконання та інкрустації. Дизайнерські моделі, особливо, якщо говорити про перевірених фахівцях, відрізняються досить високими цінами. Плюс: якщо є бажання купити золоті сережки з натуральними каменями, то варто приготуватися до значних витрат. Рідкісні мінери з незвичайним огранюванням підвищують вартість ювелірного виробу в кілька разів.