Львів - це одне з популярних туристичних українських міст. Щороку місто відвідують безліч туристів як з України, так і з зарубіжжя. Для того щоб ви могли повністю насолодитися красою цього місця, не стояти в тривалих заторах, варто придбати велосипед. Завдяки такому транспортному засобу ви можете безперешкодно дістатися до найпрекрасніших і дивовижних пам'яток міста Львова.

Краса Львова не залишить байдужим жодного туриста. Саме тут є безліч веломаршрутів, які не дозволять пропустити найкрасивіші парки і садиби. Якщо у вас немає велотранспорту, то не варто засмучуватися. Ви можете легко придбати його в інтернет-магазині "Велопланета".


Завдяки зручному каталогу ви зможете вибрати відповідну модель прямо зі свого смартфона або комп'ютера. Широкий асортимент дозволяє підібрати те, що вам потрібно з урахуванням своїх побажань і фінансових можливостей. Всього в один клік ви можете замовити велосипед від відомого світового або українського виробника — Cannondale, Marin, BMC, Schwinn, Apollo, Electra, Bianchi або вітчизняного велосипедного бренду Pride . Через кілька днів він буде вже у вас вдома. Буває так, що при виборі можуть виникнути деякі труднощі або необхідні уточнення чи консультації з тих чи інших характеристик. У таких випадках менеджери зможуть відповісти на всі ваші запитання.


Головні переваги інтернет-магазину




  • Оптимальна ціна. Дозволяє придбати велосипед хорошої якості на вигідних умовах.
  • Модельний ряд велосипедного транспортного засобу досить значний. Це дозволяє придбати його як для дитини, так і для дорослого.
  • Покупцям пропонуються велосипеди тільки від перевірених виробників, які добре зарекомендували себе.
  • Наявність акцій і знижок дозволяє придбати транспортний засіб і при цьому заощадити.
  • Здійснюється безкоштовна доставка.
  • Оплата товару проводиться післяплатою або на картку.



Купуючи велосипеди для всієї родини, ви можете легко відправитися в незабутню подорож по Львову. Таким чином, у вас залишаться хороші спогади і враження від велопоїздки. Магазин пропонує швидку доставку велосипедів, що дозволяє вам не чекати довго свою покупку. За рахунок того, що продукція від перевірених виробників, велотранспорт прослужить максимально тривалий час. Це дозволить вам їздити по різній місцевості без поломок і пошкоджень. Насолоджуйтесь прекрасним відпочинком разом з друзями і близькими.