Цим питанням задаються власники пухнастих друзів, які не хочуть витрачати свій вільний час на підбір правильних інгредієнтів та на приготування улюбленцю домашньої їжі.

Чи має в собі готовий корм усі необхідні складові для задоволення харчових потреб кота? Чи можна годувати кота винятково кормом?

У цій статті ми розкажемо вам про усі переваги готового корму над домашньою їжею.

Переваги корму над домашнім харчуванням

Якісний готовий корм для кішок має багато переваг над домашнім харчуванням. Комерційні корми для котів є повноцінними, збалансованими та мають необхідну кількість поживних речовин, вітамінів й мінералів, які так необхідні для росту та розвитку організму тварини.

Годуючи улюбленця готовим кормом, вам не доведеться турбуватися про зважування інгредієнтів та придбання вітамінних добавок. Готовий корм для котів є легкодоступним в зоомагазинах. Це набагато зручніший спосіб харчування для більшості власників домашніх тварин, ніж спроба дотримуватися домашньої дієти.

Перелік переваг готового корму для котів

  • збалансований склад і вміст правильної пропорції вітамінів, мінералів й мікроелементів;

  • довгий термін зберігання. Саме тому ви можете купити корм для котів в зоомагазині petslike.net заздалегідь на кілька місяців вперед й потім не витрачати свій час на купівлю;

  • зручно зберігати, просто поклавши корм в сухе темне місце;

  • не потрібно витрачати час на приготування та розігрівання;

  • зручно брати з собою в дорогу;

  • можна спокійно залишати в мисці на весь день і не боятися, що їжа для котів зіпсується.


Багатьох власників домашніх тварин турбує питання, чи безпечні та здорові готові корми для котів.

Наша відповідь – так, безпечні. Якщо ви оминатимете на полицях магазинів дешевий корм для котів, а обиратимете більш якісні продукти преміум та суперпреміум класу, ваша тварина буде забезпечена добрим та безпечним харчуванням.

Навчившись читати етикетку з інгредієнтами корму для домашніх тварин, ви завжди будете знати, що даєте найкраще своєму вихованцю.

Також, вибираючи корм для кішки, переконайтесь, що ви взяли до уваги такі фактори, як вік вашої тварини, її поточну вагу, породу, рівень активності та стан здоров’я. На сайті petslike.net ви можете обрати будь-який корм для кішок популярних брендів з врахуванням усіх перелічених вище факторів.

Домашнє харчування – це не так просто, як здається

Задоволення харчових потреб вашої кішки за допомогою домашнього раціону є складним завданням. Таке харчування потребує постійної консультації з ветеринаром та дієтологом, адже організм тварини повинен з їжі отримати всі необхідні поживні речовини та мікроелементи. Також приготування натуральної їжі для улюбленця займе багато вашого вільного часу.

Для вашої зручності в інтернет зоомагазині petslike.net є безкоштовна доставка корму до ваших дверей, яка зробить приємним процес покупки харчування для ваших пухнастих улюбленців.

Якщо вас турбують запитання про те, який готовий корм стане найкращим для вашої кішки, зверніться за консультацією до ветеринара або до менеджера зоомагазину petslike.net, який кваліфіковано підбере підхоже харчування вашому улюбленцю.

Також на сайті petslike.net вказаний детальний опис, список інгредієнтів та норми годування кожного корму для котів.

Підводячи підсумки, можна зробити висновок, що ви можете годувати свого муркотливого вихованця винятково готовим кормом тільки в тому випадку, якщо він якісний, повноцінний й збалансований. Тільки так ви можете бути впевненими, що ваша домашня тварина отримає всі необхідні поживні речовини, вітаміни та мікроелементи, які вона так потребує для доброго самопочуття, гарного настрою й довголіття.