Речі, виконані вручну, завжди цінувалися найдорожче, так як є унікальними і неповторними. Сучасне словосполучення «хенд мейд» об'єднало в одну нішу все, що вироблено в одиничних екземплярах, без використання машин і верстатів. Найчастіше, такі вироби є плодом творчості та захоплювання талановитих людей. Магазин UkrainArt пропонує величезний каталог виробів по різноманітним напрямкам. Придбати в цьом арт-бутіку можна прикраси для жінок і чоловіків, одяг для різних вікових груп, різні іграшки, різноманітний декор для оформлення інтер'єру, натуральну домашню косметику і навіть взуття.

Особливості прикрас з перлів

Якщо вам необхідно оригінальна жіноча прикраса, тоді тут можна ознайомитися з каталогом і підібрати прийнятний варіант. Кольє з перлами можна поєднати з святковим вбранням, використовувати його для самих різних заходів і значущих дат. Завдяки достатку відтінків, подібну прикрасу можна підібрати під різні варіанти одягу. Відомі багато відтінків натуральних перлів. Це традиційний білий і рожевий, а також лавандовий відтінок, зелений, чорний і сірий.

Авторські роботи та їх перевага

Залежно від призначення, кольє з перлами можна підібрати самої різної довжини. Більш коротка прикраса підійде навіть для офісного костюма. Для відвідування торжества і поєднання зі святковою сукнею, можна придбати більш довгу нитку вироба. Особливо, якщо прикраса стане деталлю сукні з глибоким декольте.

Часто на сайті інтернет-магазину Ukrainart пропонується багато різних прикрас та інших аксесуарів з природних перлин, виконаних досвідченими майстрами і вже відомими творчими особистостями. Подібні роботи ніколи не повторюються і завжди мають оригінальний дизайн. Серед таких робіт виділяються аксесуари, виконані з бурштину в сріблі. Кулони і кільця, срібні сережки з бурштином - ці речі підкреслять неординарність особистості, її вишуканий смак і бажання - бути унікальною особистістю.

Авторські роботи зі срібла та бурштину

Срібний кулон з бурштиновою бусиной, від автора Бацінко Олега, виконаний з матеріалу дев'ятисотої проби і важить вісім грам. Кулон є авторською роботою і виготовлений у вигляді срібного лебедя на бурштиновій намистині м'якого медового відтінку. Дрібні вкраплення тільки підкреслюють природне походження каменю. А сам кулон вигідно підкреслить ексклюзивність вашого наряду і бездоганний смак.

Перевагою інтернет-магазину UkrainArt є доставка по всій території України, ексклюзивність виробів, можливість оплати тільки після доставки, а також повернення сплаченої суми, якщо прикраси не підійшли.