Піца - їжа італійських бідняків, яка підкорила весь світ. Мабуть, жодна страва не може зрівнятися з нею за популярністю, а різноманітність начинок не дозволить будь-коли втомитися від піци в раціоні. Її люблять дорослі і діти, готують вдома і замовляють з ресторанів на офісні обіди і сімейні свята. Якісна піца Київ представлена в закладі Smaki Maki, де її готують по справжнім італійським рецептами.

Якою буває піца?

У кожного любителя своє уявлення про ідеальну піцу. Хтось вважає, що тісто має бути виключно тонким, інші навпаки люблять пишне дріжджове тісто, що додає додаткову пікантність. Можна сказати, що є якийсь стандарт - класична італійська піца дійсно випікається на тонкому дріжджовому тесті, а ось американський варіант тяжіє до більш пишної основи і більшої кількості начинки. У Smaki Maki піца класична, проте начинки для клієнтів ніхто не шкодує.

Є класичні різновид піци - 4 сири, карбонара, цезар і так далі. На основі базових рецептів з'явилися десятки, а то і сотні різноманітних варіантів для задоволення будь-яких смакових уподобань. І все ж можна приблизно спрогнозувати, яка піца сподобається людині - фанатам гострого варто вибирати варіант з солоними огірками, чилі, салямі, часником, каперсами, оливками, а любителям ніжних смаків сподобається шинка, ананас, вершковий соус, лосось, сири.

Звичайно, смак піци залежить не тільки від рецепта, але в основному від якості продуктів. У Smaki Maki для приготування страви використовують продукти вищого гатунку, які повністю відповідають рецептурі. Цим піца на замовлення відрізняється від магазинних варіантів, які беруть для готування найдешевші продукти.

Чому саме Smaki Maki?

Smaki Maki - прекрасний варіант для компанії друзів, які хочуть замовити страви різної кухні. Так, тут можна поїсти не тільки піцу, а й усіма улюблені японські роли - кожен може вибрати варіант для себе, а ціна доставки буде спільною. Фанатам здорової їжі припадуть до смаку супи і салати, дітям - смачні десертні роли. Саме в Smaki Maki можна замовити їжу для організації вечірки або простого перекусу в офісі - тут завжди смачно і ситно, а порції великі!